3 stvari koje nam muškarci nikada ne smiju napraviti za vrijeme oralnog seksa

Shutterstock/Getty
Vidi originalni članak
  • Tko želi kod oralnog seksa doći na svoje, obavezno treba komunicirati s partnerom
  • Važno je imati na umu da smo svi različiti 
  • Međutim, postoje neke česte pogreške koje muškarci rade kod oralnog seksa – otkrit ćemo ti koje

Svaka žena doživljava (oralni) seks na drugačiji način i smatra druge stvari stimulirajućima. Stoga može muškarcima biti teško pronaći pravu tehniku. Ali, neovisno od toga, postoje neke stvari koje muškarci trebaju izbjegavati kod kunilingusa. Ovo su tri najčešće pogreške koje rade…

Prebrzo počnu 

Pošto se kod žena strast razbukta puno sporije nego kod muškaraca, kod oralnog seksa je također poželjan polagani uvod. Umjesto da navale direktno na klitoris svoje partnerice, muškarci bi trebali nježno stimulirati druge erogene zone. Na primjer, unutarnju stranu bedra, venerin brežuljak ili stidne usne. To će se pobrinuti da se strast i želja prošire cijelim našim tijelom – a nerijetko završi vatrometom osjećaja. 

Ignoriranje govora tijela 

Što je najgore što se može dogoditi za vrijeme oralnog seksa? Da prestane kad nam je najbolje! Zbog toga muškarci trebaju uvijek paziti na naš govor tijela dok nam pružaju oralni seks. Ako povučemo karlicu u njegovom smjeru, to je dobar znak – a zaustavljanje je zadnje o čemu bi muškarac trebao misliti u tom trenutku. Također važno: ako ti se nešto sviđa i to shvati, onda radije neka drži isti tempo, umjesto da ubrza. Koliko se brzo žena uzbudi, jednako toliko brzo to uzbuđenje može i nestati. 

Ne koristi ruke 

Svejedno koristi li muškarac ruke kako bi nas mazio ili prodirao prstima u nas, svakako ih treba koristiti. Zašto? Zato jer je nevjerojatno dobar osjećaj za vrijeme oralnog seksa kad osjetimo dodir na drugim dijelovima tijela. To nas može izludjeti – u pozitivnom smislu! 

Posjeti Miss7.24sata.hr