10 stvari koje muškarci misle o vagini

Thinkstock / Spencer Davies
Miris, stidne dlake, oblik velikih usana...Ako si se ikada pitala što muškarci vole ili ne na našem najintimnijem dijelu tijela, donosimo pravu istinu o toj temi…
Vidi originalni članak

Nakon opsežnog istraživanja i anketiranja brojnih pripadnika muškog roda, stručnjaci su napokon došli do konačnog odgovora na pitanje: „Što muškarci vole kod naše vagine, a što ne?“ Odgovor je sljedeći: muškarci zapravo vole SVE vezano za vaginu! 

1. Pale li se muškarci na stidne dlake? 

Kad je riječ o frizuri intimnih dijelova, situacija je kao i u dvorištu ispred kuće: većina ljudi smatra ga lijepim ako nije pretjerano ošišan i ogoljen, pa čovjek dobije dojam da tamo stanuje netko jako strog. Dakle, ne trebaš savršeno stilizirati svoju vaginu – dovoljno je da muškarac vidi centar – rubovi ga previše ne zanimaju. 

2. Što se muškarcima sviđa na stidnim usnama?

Ima ih debljih, ima ih tanjih, mogu biti uočljive ili nevidljive: varijacije stidnih usana su mnoge (kao i penisa). Nemoj ih smatrati neprijateljem – sve stidne usne su predivne! Muškarca više zanima kako te zadovoljiti da postigneš orgazam…

3. Koliko je muškarcima važno da vagina dobro miriši? 

Naravno da naša vagina ima sasvim osobit miris. To znaju i muškarci. I vole ga. Svaka drugačije miriši – originalno poput otiska prstiju. Samo pripazi da si „svježa“ tamo dolje – to odlično miriše. 

4. Što muškarci misle o boji vagine?

Mogla bi biti i plavo-crvena, karirana ili ljubičasta sa zelenim pjegama – ON će je svejedno (ili baš zbog toga) voljeti. Ona sjaji u različitim ružičastim tonovima – i muškarcima je neodoljiva. 

5. Koliko velika smije biti vagina za muškarce?

Muškarci vole seks. Svejedno im je koliko je vagina duboka - dok god veličina ne utječe na seks i „sladak osjećaj“, sve je OK. 

6. Više ili manje vlažna – kako je vole muškarci?

Njima ne može biti dovoljno vlažna. Nemoj se ispričavati ako curiš poput slapova Krke. On to vidi kao svoj uspjeh, to ga nevjerojatno pali te će se potruditi da ostaneš vlažna. 

7. Što muškarci misle o seksu s lubrikantom?

Ne smeta ga ni najmanje! I njemu je važno da si dovoljno vlažna (premda rijetko koji primijeti da nisi). Prije nego osjetiš bol (ili dođe do neke ozlijede) radije koristi lubrikant. 

8. Što misle muškarci kad ne doživimo orgazam?

Njemu nije sasvim lako dovesti nas do orgazma. Možda ga zabole ruke u nekom trenutku, a kad pomisli: „Da, konačno!“, treba nam često barem još toliko vremena da doživimo vrhunac. Ali, njemu je to svejedno. Nama treba malo više vremena da se opustimo i jednom ćemo… 

9. Što se muškarcima sviđa kod penetracije?

Kratko i jasno: SVE! U tom trenutku ni u kom slučaju ne razmišljaju o izgledu tvoje vagine…

10. Što muškarci misle o seks-igračkama?

Naravno da žele da svršiš čim ugledaš njegov penis. Ali, ako kod psećeg položaja uzmeš vibrator u ruke i malo si pripomogneš, to ga neće toliko jako smetati. Ipak obožava „doggy-style“? 

Posjeti Miss7.24sata.hr