Zvijezde su im sklone! Ova 3 horoskopska znaka mogu se posebno veseliti mjesecu studenom

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Pitaš se što te očekuje u mjesecu studenom? 
  • E, onda ti zvijezde definitivno mogu pomoći!
  • Ako si rođena u jednom od ova tri znaka – očekuje te puno toga dobroga

Jesen je već u punom jeku, a znak škorpiona vlada od kraja listopada pa sve do kraja studenog. Osim Sunca, u ovom znaku će boraviti i Merkur i to od 2. do 20.studenog,  koji će nas uljuljkati u duboke misli, u otkrivanje tajni, analize… Venera i Mars gotovo pa zajedničkim snagama ulaze u vagu te daju poticaj skladnim muško-ženskim odnosima i seksualnoj ravnoteži. Studeni će biti osobito uspješan za ova tri horoskopska znaka…

Life&style Ova 4 horoskopska znaka te mogu odrezati iz svojeg života bez imalo žaljenja

Bik

Imaš puno razloga veseliti se mjesecu studenom! Zvijezde su ti povoljne i sada ćeš vrlo jasno – kao što već dugo nisi – znati što doista želiš. Osobito ćeš u vezi voditi razjašnjavajuće razgovore tako da ćeš konačno razriješiti neke stare konflikte. 

Rak 

Imaš nekoliko teških tjedana iza sebe. Na sreću, sada će se list okrenuti te kreće povoljno razdoblje za tebe. Studeni će probuditi tvoj kreativni duh – najbolje je tu novopridošlu energiju uložiti u projekt koji ti je osobito pri srcu i može ti donijeti prosperitet na poslovnom planu. Puno kretanja te vremena provedenog na svježem zraku pomoći će ti da si razbistriš misli – a i to čini dobro tvom tijelu. 

ZVIJEZDE KAŽU... Jesu li zvijezde pogodile? Horoskop otkriva tvoje najveće strahove

Škorpion 

U studenom će se sve vrtjeti oko tebe – u pozitivnom smislu. Na poslu ćeš ostaviti dobar dojam – možda ćeš čak napraviti veliki korak naprijed. Za postignuti uspjeh smiješ se nagraditi – na primjer, u obliku kraćeg putovanja s partnerom ili si priušti neku skuplju stvar koju odavno želiš. I u ljubavi će u studenom škorpionima biti sve kao što si priželjkivala! 

ZVIJEZDE KAŽU... Veza ili brak s nekim od ovih pet horoskopskih znakova može biti jako komplicirana

Posjeti Miss7.24sata.hr