Znamo kako gubiti 1000 kalorija i dva dana nakon treninga!

Maxifit
Popričali smo s Aleksandrom Sekuloskom Danović iz zagrebačkog MAXIFIT-a u kojem možete isprobati novi način tjelovježbe
Vidi originalni članak

Vježba se uz pomoć posebnog odijela koji je spojen na elektrode, a Aleksandra nam je ispričala nešto više. 

- Xbody trening Vam nudi revolucionarno brz i efikasan 20 minutni trening program uz 10 minutnu masažu, upotrebom XBODY EMS tehnologijom (EMS-Elektro Mišićna Stimulacija), koja pojačava aktivaciju  prirodne mišićne kontrakcije, putem električnih impulsa. To omogućava 3-4 puta efikasniji trening od bilo kojeg drugog konvencionalnog treninga. Olakšava borbu protiv celulita. Poboljšava tonus mišića. Smanjuje masno tkivo, a pomaže u rastu mišićnog tkiva.  Jača dubinske mišiće, pomaže pri pravilnom držanju tijela, ne opterećuje zglobove, a  nastanak  ozljede je skoro nemoguć. 

Dovoljno je trenirati dva puta tjedno po 20 minuta, uz desetominutnu masažu, a idealno za osobe koje nemaju dovoljno slobodnog vremena. 

- U kratkom vremenu možete postići bolje rezultate za razliku od klasičnog vježbanja u teretani gdje trebate uložiti puno više vremena da biste postigli željeni cilj, pa je s time i motivacija veća - kaže nam Aleksandra. 

- Mi smo prvi koji su ponudili ovakav način treniranja u studiju tj. treninzi su jedan na jedan s osobnim trenerom i nemamo nikakav drugi sadržaj osim EMS trening. 

Xbody  trening namijenjen je svima, kako početnicima tako i naprednim vježbačima, potpuno zdravima, ali i svima koji trebaju rehabilitacijsko i terapeutski način vježbanja. 

Ovakav način treninga izabrala je i Olja Vori. 

 

 

Olja je Aleksandri ispričala i jednu anegdotu. U dobroj je formi, a nakon jednog treninga kaže da je osjećala muskulfiber nakon treninga. 

- Olja se nakon treninga otišla rolati oko Jaruna. Stvar je u tome što električni impulsi ostaju u tijelu i nakon treninga, što znači da su vam mišići pod većim naporom nego inače. Pa ako primjerice trčite nakon treninga, odrađujete puno "jači" trening neko obično. Zato se čak i dva dana nakon treninga gubi i do 1000 kalorija, a tijekom treninga 500-600 - ispričala nam je. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr