Žena je ponosno pokazala svoj stol za šminkanje, no jedan bizaran detalj ukrao je pažnju

Facebook/FURKA Na uobičajenom stoliću za šminku našao se jedan veoma upečatljiv i nesvakidašnji detalj
Vidi originalni članak
  • Jedna žena zapanjila je korisnike grupe na društvenoj mreži nakon što je podijelila fotografiju svog kutka za šminkanje
  • Na uobičajenom stoliću za šminku našao se jedan veoma upečatljiv i nesvakidašnji detalj
  • Uokvirena slika otisnute stražnjice na platnu nikome nije promakla

Žena koja je ponosno pokazivala svoj novi stol za šminkanje šokirala je ljude na internetu zahvaljujući jednom sirovom detalju. Objavljujući fotografiju stola na društvenim mrežama, Australka je pokazala što je sve uspjela kupiti kako bi njezin kutak izgledao savršeno. 

Life&style Znanstvenici su otkrili nevjerojatnu stvar: Tko ima veliku stražnjicu, ima i veliku inteligenciju

Iako je ona željela prvenstveno pokazati stol, on nije privukao pažnju koliko naizgled nedužna slika koja se našla na njemu. Premda je isprva nejasno što je točno na slici, mnogi su na kraju shvatili da je slika koja leži uz zid zapravo slika ženske stražnjice, zajedno s nogom, stopalom i dvije ruke.

Djevojka pokazuje odličan trik za nanošenje pudera koji ti može uštedjeti vrijeme i novac

Komentatori su brzo preplavili odjeljak za komentare raznim šalama. "Ne znam odakle ti ideja, ali sviđa mi se", napisala je jedna osoba. "To umjetničko djelo je eksplicitno", našalila se druga žena. Treća je osoba dodala: "Sviđa mi se, ali trebalo bi mi puno veće platno za moju stražnjicu."

Iako su se očito veoma začudili ovom detalju na stolu za šminkanje,  mnogi od njih bili su impresionirani njezinim "umjetničkim djelom". Žena je otkrila kako je nastala ova autentična fotografija nakon što su je različiti komentatori zamolili da podijeli svoju tajnu. "Prvo si ofarbajte guzu i noge. Ustanite i napravite nogu, a zatim ruke", objasnila je u komentaru. Moramo priznati da ovakvo što još nismo vidjeli.

Life&style Potrošila 127.000 kuna na brazilsko podizanje stražnjice, ne može uopće sjediti, ali ne žali

Posjeti Miss7.24sata.hr