Želite imati savršenu svadbu? Počnite s prostorom

Dvorana Diplomat idealno je mjesto za konferencije i sve vrste svečanosti
Vidi originalni članak

Ako ste lutali ovih mjeseci sajmovima vjenčanja, sigurno ste na pretek dobili ponuda gdje bi bilo idealno održati vašu svečanu svadbenu večeru. Neke ste odbili jer su dvorane prevelike, druge pak jer su za manje uzvanika. Možda ste se raspitali tko sprema hranu, radi li to sam hotel ili možda iznajmljuju catering. Ima li hotel mogućnost angažirati cvjećarku ili jesu li već surađivali s nekim glazbenim izvođačima. Sve su to pitanja koja mladence zanimaju kad se upuštaju u ne baš tako laku zadaću pronalaska idealnog prostora za svadbenu svečanost.

Dvorana Diplomat savršen je kroj za one koji su stilski decentni

U Novom Zagrebu, na adresi Horvatova ulica 35B smjestio se hotel Diplomat. Četiri zvjezdice, kultni Big Mamma pub te odnedavno dvorana Diplomat za konferencije, kongrese i sve vrste svečanosti arhitektonski su zbir samog hotela. No, upoznajte dvoranu Diplomat.

Dvorana Diplomat kapaciteta je 200 gostiju veličine 400m2. Njezina posebnost leži u tome što je krasi prozračnost, otvorenost i multimedijalna mogućnost.

Točnije, dvorana je opremljena najsuvremenijom audio/video tehnologijom. Osim glavnog dijela dvorane, manji dio kapaciteta 60 gostiju odvojen je galerijom te se nalazi na zasebnom katu veličine 80m2.

Čini tako savršen prostor za radne grupe ili zasebni lounge kojim se želi odvojiti formalno od neformalnog. Kada su svadbene svečanosti u pitanju, sve više se pažnje pridaje dodatnom sadržaju. On je taj kojim se razbija ustaljeni i dobro poznati svadbeni timeline.

Budite drugačiji, budite posebni

Dvorana Diplomat svojim prostorom nudi vam mogućnost da kreirate svoju svadbenu svečanost na način koji će vas razlikovati od već viđenog. Bilo da organizirate konferenciju, druženje za poslovne partnere ili pak svadbenu svečanu večeru, za vas smo osigurali besplatni parking u sklopu hotela Diplomat i druge pogodnosti. Obratite nam se s povjerenjem, posjetite našu službenu stranicu ili nas posjetite u Novom Zagrebu.

Posjeti Miss7.24sata.hr