Zavirili smo u kuću Reese Witherspoon - i rado bismo uselili!

Instagram
Predivna američka glumica, koju ćemo zauvijek pamtiti kao plavušu s Harvarda, otkrila je dijelove svoje nevjerojatne kuće i sviđa nam se što vidimo
Vidi originalni članak

Reese Witherspoon iza sebe ima veliku godinu. Njezina serija Male laži uživa ogroman uspjeh, a njezin doprinos Time's Up pokretu mijenja povijest. Znaš što je još veliko? Da, njena kuća u Kaliforniji... 

Na samom ulasku u kuću Reese ima otirač na kojem piše tipična južnjačka poštapalica "hey y'all" i nevjerojatno slatkog psića! Sjajna tamno plava vrata koja vidimo iza nje prvi su znak tradicionalnog, ali zabavnog stila. Predsoblje je neutralne boje, a a prostor krasi plavo-sivi tepih.

Nježno plava paleta boja prostire se i dnevnom sobom, a zlatni i brončani detalji dokazuju da je Reese obožavateljica kombiniranja metala. Ono što nam se najviše sviđa je činjenica da Reese ništa ne doživljava preozbiljno pa tako ni svoj dom. Očito je da joj je udobnost na prvom mjestu, a ovaj kauč se čini savršen za popodnevno drijemanje uz TV.

Kuhinja bi nam mogla brzo postati omiljenim dijelom Reeseina doma. Kakva divna sivo-plava nijansa ormarića!

U spavaćoj sobi svakako vidimo najviše njezine osobnosti. Helou, na jastucima su njezini inicijali! 

S obzirom na to da živi u Kaliforniji, logično je da zvijezda ovakvog kalibra iza kuće ima ogroman, predivan vrt iz snova i naravno - bazen! Miljenica Amerike naprosto nas ne može razočarati, a ova nam je kuća prava mala inspiracija za uređenje vlastitog doma... Naravno, bez bazena. Šmrc!

Posjeti Miss7.24sata.hr