Zauvijek u sjećanju: majka na umoru ostavila sinu 18 darova

Instagram @haileybieber
Rachel Bland prije nekoliko dana je izgubila borbu. Prije dvije godine joj je dijagnosticiran vrlo agresivan oblik raka dojke
Vidi originalni članak

Šokiranu 38-godišnju voditeljicu očekivala je ozbiljna borba. Svoje fanove informirala je postovima o kemoterapiji i operaciji, a na svom blogu „Big C. Little Me“ („Veliki K(arcinom), mala ja“), redovito je pisala o svojoj bolesti. 

Svojim posljednjim postom dirnula je fanove do suza 
 

Nedavno je 40-godišnja Rachel postala svoju posljednju vijest – koja je tisuće pratitelja dirnula do suza: „Da to kažem riječima legendarnog Franka S. – Bojim se da je vrijeme. Tako naglo. Rekli su mi da mi je preostalo još nekoliko dana.“ Svima se zahvalila na nevjerojatnoj potpori koju je imala u teška vremena. 

Dva dana kasnije pojavila se nova fotografija na društvenim medijima – na njoj su bili njen suprug Steve i predivna Rachel. Mlada majka izgubila je borbu protiv raka: „Naša neustrašiva, lijepa, predivna, hrabra Rachel umrla je danas ujutro okružena užom obitelji.“ 

„Za Freddieja“ 

Za svog sina isplanirala je nešto nevjerojatno lijepo. Nekoliko posljednjih mjeseci života počela je pisati o svom životu. U svojoj knjizi (koja ima naslov „For Freddie“ – „Za Freddieja“) željela je sakupiti sjećanja – kako bi je jednom njen sin upoznao, premda je se vjerojatno uopće neće sjećati. Pisala je o pričama koje su joj pričali njeni roditelji, davala savjete koje uskoro više neće moći i podsjećala sina na to koliko je važno u životu ne izgubiti smisao za humor. Svoje memoare nije uspjela završiti, ali priče koje je sakupila bit će za Freddieja od neprocjenjive vrijednosti. 

18 poklona za svog sina 

Međutim, svom sinu ostavila je još nešto. Svake će godine dobiti po jedan rođendanski dar od nje. Rachel je za Freddieja pripremila 18 paketića. Njegova majka pratit će ga do 21. rođendana. Nabavila je za njega čak i svoj omiljeni parfem, kako bi mu njen miris mogao ostati u sjećanju. Osim toga, ostavila mu je puno videosnimki i fotografija njihovih zajedničkih trenutaka, da ih mališan ne zaboravi. 

Posjeti Miss7.24sata.hr