Zar je ovo moguće? Ovo su možda i najveće blamaže koje si ikad vidjela na vjenčanjima!

gnu Vjenčanja koje su mnogi opisali katastrofama
Vidi originalni članak
  • Jesi li ikada bila na vjenčanju na kojem je nešto krenulo po zlu?
  • Mladenci zaista ulažu mnoge napore kako bi njihov dan prošao baš savršeno, a obično onda i bude tako
  • Ipak, 'male katastrofe' se znaju potkrasti a one obično završe viralno – baš poput fotografija u nastavku 

Čini li se i tebi da postoje dvije skupine ljudi kada su u pitanju vjenčanja: oni koje preziru svečane ceremonije i oni koji u njima uživaju? Rekli bismo da je potonjih ipak nešto više. Tamo gdje je vlada dobro raspoloženje, odlična hrana, ugodna glazba, a povod je i više nego lijep ne može biti loše, zar ne?

Life&style Najbizarnija iskustva s vjenčanja: Ovako to izgleda kad mladenke potpuno izgube živce!

Da neke stvari ipak mogu krenuti po zlu pokazali su neki od uzvanika s raznih vjenčanja. Fotografije neugodnih trenutaka vrlo brzo postale su virilnima i zapravo slove kao svjedočanstva o većim katastrofama!

Srećom, čini nam se kako su sljedeće prizori uglavnom iznimke, pogledaj o čemu se radi: 

1. Djeveruša na podu

Prema ispovijesti na Redditu, jedna od djeveruša onesvijestila se netom prije najupečatljivijeg dijela ceremonije. Ispostavilo se da djevojka nije imala ozbiljnijih problema, a cijelu priču prenijeli u mediji. 

2. Plesačice (u krilu mladoženje)

Mnogi misle da je ovaj par otišao predaleko s izborom plesačice burleske na svome svadbenom prijemu. Prema isječku televizije Bravo TV, jedna od plesačica čak je izvela i ples u krilu mladoženji.

3. Goli do pasa

Možda bi mlada i mladoženja mogli proći simpatično - on svoju slobodu slavi alkoholom ali ipak ona je sada i u rukama njegove novopečene supruge. Nikome nisu ipak jasna tri aktera na slici, goli do pasa dok u ustima drže buket, čašu.... 

5 mladenki podijelille su traumatična iskustva i otkrile zašto su zaručnika ostavile pred oltarom

4. Nezgoda od koje strahuju svi mladenci

Najmanje što žele mladenci sa svog velikog dana jest fotografije koje svjedoče o fijasku. Upravo takav podsjetnik i to na trenutak kada im se prevrnula svadbena torta dobili su ovaj mladoženja i mlada. Njegov izraz lica je neprocjenjiv. 

5. Bi li i ti okrenula glavu?

Uklanjanje podvezice pred svima nije baš najsimpatičniji način da se gostima priredi zabava. Misliš da su neki okrenuli glavu kako ne bi morali gledati ovaj performans?

6. Originalno?

Mnogo mladenaca želi da njihovo vjenčanje bude posebno i da baš takvo ostane zauvijek u sjećanjima gostiju. Hoće li jedna alpaka biti dovoljna?

7. Kada se zbog torte stoji u redu

Glavno da su mladenci sretni! Dok njihova lica odaju dojam kao da se zabavljaju, mnogo korisnika interneta poprilično se zgražalo od pogleda na njihovu tortu koja nije predstavljala nimalo ugodno asocijaciju na...

8. Čudne vibracije

Što mladenci žele, to i dobiju! Tepih kao kulisu, u ovom slučaju, na živim stalcima mnogi su opisali čudnom vizijom fotografskog dijela. 

9. Kada su osjećaji jači od bilo čega...

Neke mladoženje ili mladenke ponesu suze radosnice. Međutim, neki se prepuste i jecanju.... vjerujemo kako mladenci ovu fotografiju nisu uokvirili i izložiti je pogledima svome domu.Ipak, na internetu će još dugo postojati.

10. Što li je prolazilo glavom ovoj mladenki?

Fotografije vjenčanja obično se prepuštaju profesionalnom fotografu čije stručno oko neće dopustiti fijasko poput slučajnosti na ovoj fotografiji. Čeznutljiv i zaljubljen pogled u daljinu, i ruka na stražnjici....mladoženje?

Posjeti Miss7.24sata.hr