Žao nam je, ali ova 3 zvjezdana znaka su najlošija braća i sestre

Instagram
Ništa protiv bratske ili sestrinske ljubavi! Međutim, ne slažemo se baš uvijek najbolje – astrolozi tvrde da su zato krive i zvijezde…
Vidi originalni članak

Budući da mnogo toga ovisi u kojem smo znaku rođene, tako je i s našom braćom i sestrama – nismo baš svi kompatibilni. Dok su neki zvjezdani znakovi nerazdvojni sa svojom braćom ili sestrama, drugima nije baš tako sjajno – jednostavno se ne slažu. Otkrivamo koja su tri znaka općenito 'najlošiji braća i sestre… 

 

Škorpion 

Inače su vrlo obiteljski nastrojeni i sve će napraviti za svoju braću i sestre. Međutim, nije lako imati ih za blisku obitelj. Nevjerojatno su impulzivni i ljubomorni. Ako osjete da su zanemareni, to će i pokazati – a to može biti jako neugodno. Ako ih je netko jednom razočarao, teško će povratiti njihovo povjerenje – morat će cijelu vječnost živjeti s njihovim „podbadanjem“. 

 

Strijelac 

Strijelci trebaju puno vlastitog slobodnog prostora i mogu biti ekstremno egoistični. Vole biti u centru pažnje. Njihovoj braći i sestrama često je teško ulaziti s njima u diskusiju. Tko se s njima želi urotiti protiv roditelja, na krivoj je adresi: rođeni u znaku Strijelca radije su zauzeti sobom i najčešće nemaju vremena za druge. 

 

Jarac 

Za rođene u znaku Jarca na prvom su mjestu karijera i obrazovanje. Jako su ambiciozni te uvijek imaju nešto drugo za raditi – a ne baviti se braćom ili sestrama. Ali, uvijek će naći vremena svom bratu ili sestri održati predavanje – kako bi pokazali i dokazali kako oni sve mogu napraviti bolje od drugih. 

Posjeti Miss7.24sata.hr