Zakoračili smo u Italiju u samom centru Zagreba

Vidi originalni članak

Nova Cvit Happens transformacija ostavlja bez daha! Kultni zagrebački Bulldog, na jednu večer pretvorio se u slikovitu Italiju. Tko sve nije mogao odoljeti zvucima, mirisima i okusima zanosne Italije donosimo u nastavku.

Zakorači u Italiju – naziv je ekskluzivne večere u režiji Cvit Happens studija. Na ulazu nas je odmah osvojila šarmantna bijela Vespa, s prigodnim „La Dolce Vita“ tablicama. Prizor kao iz našeg omiljenog romantičnog filma s Audrey Hepburn - Praznik u Rimu. Upravo na tom simbolu Italije, vješto su pozirali brojni poznati influenceri kao što su Ines Heli, Dora Predojević, Mile Butorac, Andrea Pavić i Marija Nikšić.

Organizatori eventa otkrili su nam kako su inspiraciju za uređenje prostora crpili iz raskošne talijanske obale – Amalfi! Pripremate li uskoro vjenčanje ili party razmislite o kombinaciji voća i cvjetnih aranžmana, jer smo se uvjerili da izgleda odlično! Ružičasti božuri, vrtne ruže i drugo šareno cvijeće protezalo se po čitavoj duljini stola, a svježi citrusi odvukli su naše misli u južnu Italiju.

Na stolu je svakog gosta razveselila i personalizirana San Pellegrino limenka, koja je sudeći po brojnim objavama tijekom večeri, bila savršeni Insta moment. U svakom gutljaju uživali smo u autentičnom okusu Italije, intenzivnoj aromi sicilijanske naranče i osvježavajućem limunu. Eklektični soundtrack iz kultnih talijanskih filmova, koju je puštao TURKDJ, zagrijao je atmosferu pa smo se odlučili prebaciti na koktele. Classic Italian 75 jedan je od naših omiljenih koktela, a predstavlja savršeno osvježenje za vrele ljetne noći. Elegantne note Prosecca stapaju se s oštrim notama gina, a San Pellegrino Limonata daje karakterističan slatko – kiselkasti okus.

Darko Kontin, Matejka Buča i Sandra Rončević, poznata su imena food blogerske scene koji su na bogatom meniju, prepoznali talijanski specijalitet za čiju je izradu potrebno čak 48 sati – agrifocaccia! Cvit Happens je dodatno naglasio ukusnu hranu, predivnom zelenom konstrukcijom prožetom domaćim limunima. Tko bi rekao da limuni mogu poslužiti kao jedinstvena dekoracija? Klijenti sve više traže zanimljive dekoracije koje izlaze iz klasičnih okvira. Svježe rezano cvijeće je savršeno platno, koje treba dodatno oslikati bojama brenda, kažu iz Cvit Happensa.

 

Gosti su kući ponijeli poklon vrećice za koje su se pobrinuli Elysées Boutique i San Pellegrino.

 

Foto credit: Marija Laća

Posjeti Miss7.24sata.hr