Zablistaj poput Pepeljuge ili Ariel! Disney je lansirao novu prekrasnu kolekciju vjenčanica

ALLURE BRIDALS / DISNEY
Vidi originalni članak
  • Walt Disney nas svojim bajkovitim svijetom prati još od kad smo bile djeca
  • A danas zauvijek možemo biti djevojčice u duši. Bez obzira koje smo dobi, nošenje odjeće inspirirane animiranim junacima Disneyjevih klasika modna je privilegija u kojoj itekako uživamo
  • Disney nas je tako opet oduševio, pokrenuvši kolekciju vjenčanica kako bi se na svoj veliki dan mogla odjenuti poput princeze

Pandemija ti je preokrenula planove ili odgodila vjenčanje? Ili jednostavno voliš pregledavati lijepe vjenčanice i maštati o tom posebnom trenutku. Ukoliko ti je vjenčanje negdje u planu te ako još nisi odabrala vjenčanicu za svoj veliki dan donosimo ti sjajne vijesti. Kako bi se taj dan osjećala još posebnije, možeš se odjenuti poput Disneyjeve princeze, doduše princ nije uključen, ali ti već imaš svog pa nije problem, zar ne?

Allure Bridals’ Disney's Fairy Tale Weddingtrgovina vjenčanica, prvi put je otvorena u Americi i Kanadi prošlog lipnja, a odsad je dostupna i u Europi, točnije u Engleskoj. Slogan nove linije glasi "Dizajnirano sretno do kraja života u mislima", a web stranica kaže: "Sljedeće poglavlje svog života započni u haljini koja je izvan okvira tvoje mašte - onoj s magijom u svakoj niti."

Postoji 16 modela haljina, a svaka je dobila ima po popularnim Disneyjevim ženskim likovima, od Ariel, Belle i Pepeljuge do Jasmine, Zlatokose i Pocahontas. Cijene se kreću od 1.200 do 2.500 funti, odnosno od 10 do 20 tisuća kuna, a postoji mnogo stilova za odabir. Samo je pitanje u ulozi koje princeze se vidiš ti?

Možda je Belle iz Ljepotice i zvijeri tvoj omiljeni lik, a sada možeš zablistati u njezinoj kultnoj haljini s Allureinom verzijom. Haljina Belle ima izrez na ramenima, vezenu čipke i detalje s perlicama.

Pocahontas haljina savršena je za one koji traže jednostavniji dizajn, a ima siluetu koja grli figuru, dugmad na leđima i apliciranu čipku od pamuka.

U međuvremenu, mladenke u potrazi za haljinom u stilu sirene trebale bi se odlučiti za haljinu Ariel koja ima dragi izrez i slojeve mekog tila.

A možda će ti se svidjeti uloga princeze Jasmine iz Aladina?

Ili želiš na vjenčanju zablistati poput Snjeguljice? 

Ako ti je Pepeljuga oduvijek bila omiljena bajka, sad imaš priliku uskočiti u vjenčanicu kojoj je upravo ona bila model...

Izvršna direktorica Allure Bridals Kelly Crum rekla je: "Toliko mladenki odrasta diveći se svojim omiljenim likovima Disneyevih princeza i nadahnutima njihovim putovanjima, haljinama i pričama o klasičnim filmovima. Naš dizajnerski tim neumorno je radio na svakoj od ovih nevjerojatnih haljina, jer svaka haljina sadrži zamršene detalje, posebno nadahnute bezvremenskim likovima koje svi znamo u Allureu i Kleinfeldu, kao i naše mladenke. "Uspjehom ove kolekcije u Sjedinjenim Državama, smo oduševljeni i najavljujemo kako ćemo proširiti ovu kolekciju i na Europu." 

Možda je tvoja idealna haljina bliža nego ikada, nadamo se da će uskoro biti dostupna i kod nas, a do tada uživaj u fotkama prekrasnih bajkovitih vjenčanica. 

 Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr