Za zdrave i blistave zube trebaju vam četiri proizvoda

dm.hr
Vidi originalni članak

Većina nas za dentalnu higijenu svakodnevno koristi četkicu i pastu za zube. Držimo se onoga što su nas učili roditelji kad još nismo znali držati četkicu za zube – zube peremo poslije svakog obroka, a obavezno prije spavanja.

Uz četkicu i pastu savjetujemo vam da u svoju redovitu rutinu brige o zdravlju zuba i desni uvedete i vodicu za ispiranje usta te konac za zube. Super vijest za sve one koji se odluče u dm-u kupiti bilo koja četiri proizvoda za dentalnu higijenu tijekom rujna jest da na poklon dobivate Hippy Garden etui u koji vam stane četkica i pasta za zube.

Konac za zube

Konac za zube jednako je važan kao i četkica jer je zadužen za čišćenje onih prostora do kojih vlakna četkice ne mogu doprijeti. Važno je da pronađete konac za zube koji vam najviše odgovara. Ako imate osjetljive zube i desni, odaberite konac za zube Dontodent Sensitive Floss, a za intenzivno interdentalno čišćenje i čišćenje stražnje strane zubi odaberite Dontodent konac za zube na držaču s čačkalicom.

Vodica za ispiranje usta

Osim što se bore protiv lošeg zadaha, vodice za ispiranje usta štite od karijesa i pomažu u sprečavanju nastanka bakterijskih naslaga. Antibakterijska vodica za ispiranje usta Dontodent bori se protiv bakterija koje stvaraju naslage i zadah te sprječava probleme s desnima. Također jača zubnu caklinu i njeguje sluznicu usne šupljine.

Više informacija o pravilnoj dentalnoj higijeni i pogodnostima koje vas čekaju u dm-u potražite na https://www.dm.hr.

Posjeti Miss7.24sata.hr