Za dva dana uživat ćemo u slasnim okusima jer nam stiže Zagreb Burger festival

Pixsell
Vidi originalni članak
  • Samo dva dana dijeli nas od gurmanskog festivala koji smo jedva čekali
  • Šesti po redu, najsočniji street food festival ove godine ugostiti će posjetitelje na novoj lokaciji
  • Zagreb Burger Festival održat će se na Trgu dr. Franje Tuđmana od 10. do 19. rujna., a osim u slasnim zalogajima moći ćeš uživati i u dobroj glazbi

Još nas samo dva dana dijeli od jednog među najdražim nam gurmanskim festivalima. Već šestu godinu u Zagrebu se održava Zagreb Burger Festival, no ove je godine po prvi puta na novoj lokaciji. Trg dr. Franje Tuđmana ugostit će po prvi put, od 10. do 19. rujna., Zagreb Burger Festival. I ove godine Zagreb Burger Festival nam dovodi devet ugostitelja s bogatom ponudom burgera & tri bara s mirisnim koktelskim, pivskim i vinskim kapima.

Ove će godine burgere kreativno "flipati" već jake zagrebačke snage: El Toro, The Burger Bar, BBQ Hot Yard i Brewbites, dalmatinske boje branit će šibenski Festina Lente i dubrovački Guloso, iz Varaždinskih Toplica nam stiže višestruko nagrađivana Reshetka International, a svoje će nove okuse predstaviti i Mate Janković s Institutom za burgere i Ivan Pažanin sa Chef’s Burger by Ivan Pažanin. Ne sumnjamo kako će te festival i iznenaditi jer se sprema puno novih okusa i kombinacija.

Ono što ostaje isto, kao i svake godine, birat će se najbolji burger. Svaki posjetitelj će nakon kupljene delicije skeniranjem QR koda moći glasati za svoga favorita. Volim ljuto nam priprema svoje legendarno natjecanje u kušanju ljutih papričica – samo za najhrabrije. 

Da bi se uz slasne zalogaje dobro i zabavila te rasplesala pobrinut će se DJ’i Stanko Bondža, sveprisutan Ozren Kanceljak Kanca, DJ Phat Phillie, a dozu ženske vibre dodat će DJ’ice Rea, Babilonska i Niki B. Radno vrijeme Zagreb Burger Festivala je svakoga dana od 12 do 24 sata, uz poštivanje epidemioloških mjera. Više informacija pogledaj na Facebooku i Instagramu.

Posjeti Miss7.24sata.hr