Woman's Choice Awards: Dodijelili smo nagrade pobjedničkim brendovima 2023!

Pixsell / Josip Regović i Emica Elveđi
Vidi originalni članak
  • Održana je dodjela nagrada Woman's Choice 2023.
  • U hotelu The Westin Zagreb miss7 je okupio predstavnike najuspješnijih brendova u Hrvatskoj
  • Za pobjedničke brendove glasalo je čak 5305 žena!

I ove godine miss7 dodijelio je nagradu Woman's Choice Awards brendovima koje su žene Hrvatske proglasile omiljenima. miss7 već šestu godinu zaredom organizira prestižni izbor najboljih brendova u Hrvatskoj, a svečana dodjela koju je vodila Daniela Trbović održana je u dvorani Panorama hotela The Westin Zagreb gdje smo sa svojim partnerima uz pjenušac, fine zalogaje i zvuke evergreena proslavili pobjedničke brendove.

Posebnost ove nagrade je u tome da je dodjeljuju isključivo žene, a u ovogodišnjem velikom izboru sudjelovalo je čak 5305 žena u dobi od 20 do 55 godina.
Direktorica Client Success & Service u 24sata i direktorica miss7 Marcela Rukavina istaknula je kako je izbor žena iznimno važan jer prošlogodišnje miss7 istraživanje pokazuje da 72 posto žena u Hrvatskoj upravljanju kućnim budžetima:
"Žene su krajnje korisnice i to je najveća vrijednost ove nagrade - dodjeljuju je žene svojim omiljenim brendovima na temelju svog iskustva i zadovoljstva proizvodima. Upravo smo ove godine u sklopu istraživanja našim čitateljicama postavili pitanje zbog čega sve daju povjerenje nekom brendu. Najviše njih, 44 posto, odgovorilo je da je to vrijednost za novac, a zatim kvaliteta. Zato od srca čestitam svim pobjedničkim brendovima jer uspijevaju zadovoljiti tako visoka očekivanja i kriterije svojih kupaca i klijenata".

Više od 5000 žena je sudjelovalo u anketi i to je zaista velika brojka, a na pitanje je li iznenađena tako velikim odazivom čitateljica, glavna urednica svih miss7 izdanja, Marjana Filipović-Grčić, odgovorila je da je to rezultat prijateljskog, bliskog odnosa miss7 i njegovih čitateljica: 

"Zaista je velika brojka, ali nije slučajna. Naime, miss7 neumorno njeguje interakciju sa svojim čitateljicama na svim svojim platformama, stalno osluškujemo što nam žele reći i mi im dajemo feedback i reagiramo. Naše čitateljice nam uzvraćaju izravnim sudjelovanjem u ovom, i mnogim drugim našim projektima. Također, mjesečno imamo više od milijun i pol korisnica tako da nismo iznenađeni, ali nas jako veseli ovako veliko sudjelovanje naših čitateljica iz godine u godinu". 


Nakon pozdrava direktorice i glavne urednice miss7, uslijedilo je proglašenje pobjednika i proslava, a donosimo ti djelić atmosfere s dodjele nagrada brendovima koji su osvojili srca i povjerenje žena u Hrvatskoj!

Predstavnici i predstavnice nagrađenih brendova, onih koje su miss7 čitateljice odabrale kao svoje najdraže, stigli su da preuzmu svoju Woman's Choice nagradu...

Maja Vresk Bodalec iz Jamnice preuzela je nagradu za Janu, omiljenu negaziranu i Jamnicu, omiljenu gaziranu vodu, po izboru čitateljica miss7. Čestitale su joj direktorica miss7 Marcela Rukavina i urednica svih miss7 izdanja, Marjana Filipović-Grčić.

Laura Grlić iz Nescaféa preuzela je nagradu za čitateljicama omiljeni brend kave, naravno Nescafé.

Mirna Janković iz tvrtke Mondelez International primila je nagradu za omiljenu čokoladu kojom je ovjenčana Milka čokolada

Za Ledo King nagradu su preuzele Dijana Buzjak, Andrea Klišanić i Andrea Previšić iz Leda. Društvo im rade urednica i direktorica miss7.

U ime Barille nagradu za najbolji dvopek, Mulino Bianco, s velikim je osmijehom primila Nikolina Nenadić.

Pik Vrbovec proglašen je omiljenim brendom mesa i mesnih prerađevina, a također je njihov proizvod primio i nagradu u kategoriji Najbolja šunka. Nagrade su preuzeli Martina Jurčević i Ante Batur.

Zvijezda majoneza je najbolja majoneza, smatraju čitateljice miss7. Woman's Choice nagradu je primila Lidija Đukić.

Iz Podravke su stigle Nikolina Pozder i Anja Stojanovska Topolko kako bi primile Woman's Choice nagradu u kategoriji Omiljeni dodatak jelima. Pogađate, riječ je o Vegeti.

dm je pobjednik u čak tri kategorije, za najbolje plant based proizvode, omiljenu drogeriju i omiljenu loyality karticu drogerija.  Nagrade su primile Daria Lakić i Karmen Kovaček Lilek. 

Fran Šikić primio je nagradu u ime tvrtke Encian za Alpro proizvode u kategoriji Omiljeni biljni naptici.

Mateja Jukić I Lucija Žuljević iz La Roche-Posaya ponosno pokazuju nagradu brenda za omiljenu preparativnu kozmetiku.

L'Oréal je našim čitateljicama najdraži brend dekorativne kozmetike. Nagrada je uručena Nataši Hips.

Još jedna nagrada otišla je u ruke L'Oréala, točnije Petera Šulca, ona za čitateljicama omiljene boje za kosu.

Anita Merkl Bognar iz agencije Akter Public preuzela je u ime klijenta Mass nagradu u kategoriji Omiljenu trgovina obuće.

Marjana Filipović-Grčić i Marcela Rukavina na slici s Ines Vitez i Tihanom Zanoški Tenšek koje su primile Woman's Choice nagradu ispred Pandore, čitateljicama najdražeg brenda nakita.

Lucija Špoljarević i Mia Kroflin iz Konzuma, s nagradom za omiljenu trgovinu za kupnju namirnica.

Sara Robek i Vesna Čačić iz Sport Visiona koji je dobio nagradu za, po mišljenju miss7 čitateljica, najbolju trgovinu sportske odjeće i obuće.

IKEA je izabrana za omiljenu trgovinu za uređenje doma... Nagradu su primile Olivera Rakinić i Ivana Dukić.

Omiljena trgovina za kućne ljubimce je Pet Centar. Mara Vuković, Neda Vuk Salaba i Miroslava Jeremić s Woman's Choice nagradom.

MultiPlusCard je omiljena loyality kartica trgovine namirnicama. Nagradu drži Marija Vintar koja je stigla u ime brenda. 

Amadea Bilanović i Ivana Herceg Batić na Woman's Choice dodjelu nagrada stigle su u ime tvrtke INA koja je dva puta nagrađena, u kategoriji Omiljena kratica benzinskih postaja i kategoriji Omiljena benzinska postaja.

Čitateljicama najdraža aplikacija za naručivanje hrane je - Glovo. U ime brenda nagrade su primile Katarina Stojaković i Andrea Tawfik.

Uz Niku Koretić i Miu Butinar iz Porche Croatia, koje drže Volkswagenovu nagradu u kategoriji Omiljeni brend automobila su urednica i direktorica miss7, Marjana Filipović-Grčić i Marcela Rukavina.

Omiljena banka, pokazala je anketa među čitateljicama miss7 je Zagrebačka banka. Luka Bojić i Katarina Jurasović stigli su na dodjelu u ime Zagrebačke banke i primili nagradu.

Martin Živković i Renata Vujasinović s Woman's Choice nagradom koju je kao omiljena kreditna kartica žena u Hrvatskoj primila Visa.

Elizabet Roža i Ana Pavlović slavile su u ime Falkensteiner Hotels&Residences koji je proglašen najdražim hotelskim lancem odnosno resortom.

Posjeti Miss7.24sata.hr