Wedding book - vaš najbolji čuvar uspomena

Angažirali ste najboljeg fotografa koji će uloviti trenutke koji tvore pravu priču ljubavi na dan vašeg vjenčanja, ali preostaje vam za odlučiti se za najbolji način na koji ćete ispričati tu priču.
Vidi originalni članak

Nakon video filmova i raznih multimedijalnih rješenja koja su se nametnula razvojem tehnologije, mladenci se sve više vraćaju „staroj školi“ – fotografiji, najpopularnijem čuvaru uspomena. No, foto album kakvog pamtimo evoluirao je u knjigu - format koji evocira drugu dimenziju, utočište, novi svijet koji budi emocije, razvija maštu i stvara - čaroliju!

Knjige vjenčanja svojim konceptom na savršeni način portretiraju „ljubav na prvi pogled“. U njima su isprepletene stvarne emocije mladenaca, strast fotografa i iskustvo profesionalaca kakvi će vas dočekati u W Buotiqueu, nezaobilaznom mjestu ukoliko želite najljepši dan početka svog zajedničkog života zauvijek zabilježiti na 60-ak stranica prekrasnog wedding booka koji vam omogućuje da ispišete svoje prvo poglavlje zajedničke knjige koja s vremenom neće izblijediti.

S bogatim tiskarskim iskustsvom iza sebe, vrhunskim timom dizajnera i najboljom tehnologijom otiska fotografija, W Boutique kreira luksuzne knjige vjenčanja, kao i nezaboravne pozivnice i zahvalnice te ostali tiskani i papirnati asortiman koji može obilježiti vaš dan vjenčanja. Dan kada ćete izgledati nezaboravno, kada će najljepši detalji i trenuci sreće biti uhvaćeni na savršenim fotografijama koje, isto kao i vi, zaslužuju poseban tretman.

U profinjenim uvezima od prave kože, pleksiglasa, aluminija ili sofisticiranih materijala u raznim bojama, W Boutique wedding book bit će najbolji čuvar vaših uspomena, oblikujući vaše snove u ručno izrađene primjerke sofisticiranih vjenčanih knjiga, pri čijoj izradi naglasak se posebno stavlja na kvalitetu krajnje dorade i tiska. Riječ je o izuzetnom proizvodu kojeg ćete s užitkom i uvijek pravom dozom glamura vaditi iz ladice, kako bi još jednom proživjeli dan kada ste rekli DA ljubavi.

W Boutique vjenčane knjige dolaze u nizu različith formata, vrsta papira za otisak fotografija, presvlačnih materijala, dorada i dodataka, omogućavajući tako svim mladencima da pronađu ne samo stil koji im najbolje odgovara, već i cjenovni rang. Pregršt opcija koje spominjemo također su glavni adut W Boutiquea, kako bi mladencima omogućilo ono što mnogi sve više traže, a to je individualan pristup  – proizvodnju unikatne knjige, posebno brendirane, s jedinstvenim materijalima i specijalnim doradama, knjige koja će biti samo vaša!

Preporučujemo vam da posjetite W boutique te se upoznate s mogućnostima izrade velike knjige za vaš veliki dan i odaberete onu koja će najbolje odgovarati vašem vjenčanju. W Boutique sinonim je za mjesto gdje se stvaraju ekskluzivne, sofisticirane kolekcije knjiga vjenčanja. Tu ćete pronaći najfinije teksture materijala, papira, tiskarskih tehnika i dorade te vrijedne ruke koje s najvećom pažnjom stvaraju mjesto za čuvanje vaših uspomena. Više informacija o W Boutiqueu potražite na njihovoj njihovoj Facebook stranici te na www.wboutique.hr i dogovorite posjet njihovom showroomu na Zavrtnici 17, u Zagrebu.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr