Vratio se strašni klaun: trailer za film „It“ tjera strah u kosti

YouTube
Koulrofobija – tako se zove paničan strah od klaunova, od kojeg će možda netko početi patiti kad pogleda ovaj film! Vratio se Pennywise!
Vidi originalni članak

U novoj ekranizaciji romana Stephena Kinga, strašni klaun Pennywise ponovno izaziva stravu – već i traileri nisu za one slabijih živaca (prije nekoliko dana pojavio se drugi). S početkom rujna kreće prikazivanje hororca „It“ u europskim kinima. Prva ekranizacija iz 1990. godine pobrinula se za neprospavane noći, a argentinski režiser Andres Muschietti uvjerava nas kako će nova ekranizacija biti puno strašnija. 

Pennywise ponovno straši

Radnja filma odvija se u američkom gradiću Derryju gdje stalno nestaju djeca na neobjašnjiv način. Kad brat Billa Denbroughsa (kojeg glumi Jaeden Liebher) postane žrtva klauna, on i njegovi prijatelji prevladaju strahove te kreću u borbu protiv čudovišnog bića. Ubrzo shvate da je riječ o nevjerojatno opasnoj zadaći, jer se klaun bori koristeći natprirodne moći te se pretvara u svaku zamislivu horor-maštariju prijatelja. Ulogu čudovišta iz noćne more igra Bill Skarsgard. 

Posjeti Miss7.24sata.hr