Viđat ćemo sve manje tradicionalnih svadbi, evo kakav nas trend vjenčanja čeka u 2021.

Shutterstock/Getty
Vidi originalni članak
  • Vjenčanje je jedan od najvažnijih dana u životu i nema mladenaca kojima nije stalo da taj dan sve bude baš savršeno
  • Ipak, epidemija će uvelike utjecati na njihove planove i podosta izmijeniti tradicionalno naličje ceremonija
  • U 2021. zato možemo očekivati nove trendove, evo što su sve predvidjeli stručnjaci iz industrije vjenčanja

Izazovna vremena uvelike su promijenila naše rutine, a to se odnosi na ceremonije vjenčanja koje će mnogi parovi morati prilagoditi novim uvjetima epidemije. Osim što će utjecati utjecati na izbor lokacije ili odabir broja gostiju, nove okolnosti diktirat će i druge stilske trendove. Pet britanskih stručnjaka predvidjelo što sljedeće godine možemo očekivati od proslava jednog od najvažnijih dana u životu. 

Life&style Borba za najljepšu fotografiju vjenčanja je započela! Predivni mladenci zaista oduzimaju dah

Vjenčanica

Manje ceremonije vjenčanja koje su se uspjele održati u 2020. zapravo su dale samopouzdanja mladenkama da što smjelije biraju svoje vjenčane oprave. Osim hrabrijih vjenčanica, ne treba nas iznenaditi i ponuda vjenčanih kombinezona koji itekako mogu konkurirati tradicionalnim bijelim haljinama. 

Gosti

Intimne mikro ceremonije utjecale su i na opuštenost gostiju. Umjesto formalnijih i svečanih outfita očekuje se da sudionici proslava imaju zabavniju odjeću, jer će takve ceremonije bit jedna od prilika za dobar provod.

Life&style Mladenka želi da gosti fotkaju njezino vjenčanje kako bi uštedila na fotografu, ljudi su joj svašta rekli

Stil

Očekuje se da će 2021. procvasti suvremenijim stilom. Pastelne i prigušene nijanse ustupit će mjesto odvažnim i živahnim bojama. Predviđa se da bi zelena zbog sve zastupljenije ideje održivosti mogla biti pravi hit!

Lokacija

Birat će se lokacije koje gostima omogućuju više prostora za kretanje. Kako bi osigurali da gosti ne sjede nasuprot jedni drugih licem u lice viđat ćemo duge svečane stolove. Rustikalno i vintage svečano posuđe i pribor ustupit će mjesto elegantnim i modernim detaljima. 

Life&style Ove mladenke su htjele biti posebne, ali završile su u vjerojatno najružnijim vjenčanicama koje si ikad vidjela

Ceremonija

Mnogi mladenci neće mariti za tradicionalan pristup svojim proslava. Stručnjaci predviđaju kako će se raditi o veselom druženju punom individualizma

Datum

Mnogi će ciljati na period toplog i lijepo vremena kada će se vjenčanja možda događati i svaki dan u tjednu. Fleksibilnost koju su potaknuli uvjeti epidemije utjecat će i na odabir datuma i to nužno neće biti vikend

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr