Vibia Match - novi koncept dizajna rasvjete

Pravilno odabrana rasvjetna tijela s pomno osmišljenim rasporedom mogu u potpunosti transformirati određeni prostor.
Vidi originalni članak

Salon Prggin u svojoj ponudi rasvjetnih tijela nudi inovativan proizvod Vibia Match koji predstavlja novi koncept dizajna rasvjete baziran na kooperaciji klijenta i dizajnera.

Pomoću konfiguracijskog softvera moguće je dizajnirati kaotične, pravilno raspoređene ili bilo koje druge instalacijske sheme individualno prilagođene svakom prostoru. Rezultat su beskonačne kombinacije visećih elemenata, sastavljenih od aluminijskih nosača i LED izvora svjetlosti koja savršeno naglašavaju pojedine elemente u prostoru istovremeno stvarajući posebnu ambijentalnu atmosferu.

Ova očaravajuća rasvjeta koju su dizajnirali Jordi Vilardell & Meritxell Vidal za Vibiu, predstavlja revoluciju rasvjete u pogledu dizajna, tehnologije i mogućnosti u online svijetu. Svi proizvodi od Vibie su registrirani od dvadeset timova dizajnera koji stoje iza dizajna svake svjetiljke i u u konstantnom su procesu razvijanja koristeći se pritom novim tehnologijama i materijalima, a sve u svrhu kvalitetnog proizvoda. Vibia Match je modularno rasvjetno tijelo čija se cijena formira ovisno o specificiranom modulu.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr