Vaša kosa treba ove proizvode

Sol, klor, pijesak, UV zračenje, klimatizacija… naša kosa trpi puno toga, posebno ljeti. Uz nezaobilazan slamnati šešir koji ovo ljeto možete pronaći u svom dm-u, za zdravi sjaj i zaštitu vaša kosa treba posebne proizvode.
Vidi originalni članak

Na plaži, tijekom kupanja i izlaganja suncu

Olival Sun Hair sprej za kosu spremite u torbu za plažu i budite mirni jer će vašu kosu zaštititi od sunčevog zračenja, soli i vjetra. Sadrži UV zaštitne filtre te ulja makadamije i argana koji stvaraju zaštitni sloj oko vlasi.

Nakon izlaganja suncu; kad se vratite kući s bazena ili plaže

Nakon kupanja svoju kosu temeljito operite i ojačajte Balea After Sun 2u1 šamponom i regeneratorom koji uklanja ostatke pijeska, soli i klora, čuva prirodnu vlažnost kose te olakšava raščešljavanje.

Nakon izlaganja suncu; cijelo ljeto

Balea Professional After Sun Air Dry krema za kosu sadrži keratin i monoi ulje. Kosi kojoj je već dosta sunca pruža intenzivnu njegu i sjaj. Kremu utrljajte u mokru ili ručnikom osušenu kosu te ju osušite na zraku.

Vjerojatno ste previdjeli pregršt oglasa na društvenim mrežama o proizvodima za zaštitu od sunca. Preskočili ste cijelu silu članaka na temu važnosti zaštite od UV zračenja. Samo zato što ovaj savjet zvuči jednostavno („ nanesi dovoljnu količinu kreme s odgovarajućim zaštitnim faktorom“) ne znači da je nevažan.

Uz prave proizvode ne zaboravite na male navike koje mogu učiniti veliku razliku kada je u pitanju zaštita od sunca. Sve što trebate jest slijediti tri jednostavna savjeta:

  • Izbjegavajte sunce kada je njegovo zračenje najintenzivnije – između 10 i 16 sati
  • Nosite sunčane naočale i šešir
  • Pratite indeks UV zračenja i ne zaboravite da oblaci, drveće i suncobrani nisu zaštita od UV zračenja.

Za izvrstan omjer cijene i kvalitete pobrinut će se proizvodi dm marke SUNDANCE koji vam nude širok raspon proizvoda za sveobuhvatnu zaštitu i njegu. Među SUNDANCE proizvodima pronaći ćete proizvode za zaštitu od sunca poput mlijeka, fluida i ulja, losione za njegu kože nakon sunčanja i proizvode za samotamnjenje. Marka SUNDANCE obuhvaća proizvode koji su posebno prilagođeni osjetljivoj koži, djeci, muškarcima i sportašima. Još više ideja za pravu zaštitu potražite na www.dm.hr.

Više informacija saznajte na dm-ovoj internetskoj stranici i katalogu te pratite dm na Facebooku i Instagramu.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr