Uz kolekciju TANsation kreirajte ljetni look poput Ellinog

dm.hr
Svi već pričaju o limitiranoj kolekciji TANsation koja je od ovog kolovoza dostupna u odabranim dm-ovim prodavaonicama, a rezultat je suradnje brendova essence i CATRICE
Vidi originalni članak

Ella Dvornik, koja svakodnevno inspirira tisuće i tisuće ljudi, inspirirala se sjajnim ljetnim proizvodima ove kolekcije, a mi predstavljamo proizvode koji će vam omogućiti da kreirate savršeni morski summer look.

Brončane i smeđe nijanse palete Make A Wish, Little Fish savršene su za nježan make-up, dok plave nijanse dodaju poseban "pop of color" ljetnim lookovima. Kako bi dodatno istaknuli plavu, srebrnu ili tirkiznu nijansu kombinirajte ju s tamnim nijansama ili potpuno nude i zlatnim nijansama palete Turtle, You're In My Circle. Bilo da se šminkate za posao ili za izlazak, palete sjenila iz essence dijela kolekcije TANsation omogućit će vam upečatljiv look za svaku priliku.

Shine Like A Sea Star Highlighting & Bronzing paletu Ella je koristila kao sjenilo za oči, što samo pokazuje koliko je svestrana ova paleta. Mat bronzer daje koži prirodno preplanuli izgled, a može se koristiti i za konturiranje. Tri metalik highlightera imaju finu, meku teksturu i stvaraju dugotrajan sjaj na licu, dekolteu i tijelu.

Za kompletan look, ne zaboravite na kistove! Zahvaljujući gustim, mekim čekinjama kista Crabuki, tekuće, kremaste ili puderaste teksture lako ćete nanose na lice (i tijelo!). Šest visokokvalitetnih kistova sa sintetičkim čekinjama iz seta kistova Tentacle Spectacle glatko blendaju tekuće i kremaste teksture. Set sadrži tri kista za oči i tri veća kista za puder, rumenilo i highlighter.

Što sve krije limitirana kolekcija TANsation? Saznajte uz jedan klik na www.dm.hr.

Posjeti Miss7.24sata.hr