Uhvati najbolje komade s IKEA rasprodaje!

IKEA
Još uvijek nisi opustošila rasprodaju robne kuće IKEA?! Još stigneš, ovo je posljednji vikend! Izabrali smo nekoliko slatkih komada za uređenje doma na koje lov još traje
Vidi originalni članak

Velika ljetna rasprodaja, vjerojatno najpopularnije kuće za uređenje interijera u nas (a i mežu susjedima koji redovito pohode IKEA Zagreb) završava 13. kolovoza. Oznaku "sale" nosili su komadi od konkretnog namještaja pa sve do igračaka, pribora za jelo, pa čak i ukrasnog papira. Iako je asortiman sada već prorijeđen, još uvijek možete uhvatiti nekoliko cool stvaričica. 

1. "BELEVAD" posuda za svijeće - prije: 44,90 kn/sad: 25 kn

Boja prljavoga zlata (u stvari, kao i ostali metali!) i dalje je vrlo popularan ukras u interijeru, a ovdje ga predlažemo u obliku posude za svijeće. Vidimo je kao vrlo atraktivan komad u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi, a kada upalite svijeće - dat će i onaj poseban "vibe". 

2. "GOTTGÖRA" fenjer za svijeću u čašici - prije: 79,90 kn/sad: 44,90 kn

Tko još kući nema Ikein fenjer, ovo je idealna prilika da ga uhvati! Jedan od najljepših modela sada je na dobroj akciji, a njegova delikatna izrada i ružičasta boja uljepšat će sve romantične i pastelne interijere. U njega stanu lučice i velike svijećice, koje možete nabaviti na licu mjesta.

3. "ENIGHET" svijećnjak - prije: 77,90 kn/sad: 44,90 kn

Masivni ukrasi za interijer sve su popularniji izbor, posebice ako ti je dom uređen u duhu industijskog dizajna. Ovaj crni, čelični svijećnjak idealan je za eklektične stanove, u čiji će se interijer brzo uklopiti. Vidimo ga na komodama, stolovima i stolićima.

4. "GAVIK" stolna lampa - prije: 99,90 kn/sad: 59,90 kn

Mini stolne lampe su genijalne! Osim što su male pa ih možete postaviti bilo gdje, daju toplu rasvjetu (ili u boji, ovisno koju plastiku odaberete) i simpatičan su detalj u spavaćoj sobi, dnevnom boravku ili na radnom stolu. 

5. "FIRANDE" vaza - prije: 239 kn/sad: 139,90 kn

Ova vaza ne može ostati nezamijećena! Radi se o staklenoj vazi ručne izrade koja je prošarana crnom bojom i pravi je statement komad za kuhinju, dnevni boravak ili hodnik. Posebno će biti lijepa kada u nju udari sunce - stvara predivne uzorke na zidu. 

6) "GUNNERN" stol s postoljem - prije: 199 kn/sad: 149,90 kn

Pronašli smo idealan stolić za kupaonu! Doduše, lako ga vidimo i u dnevnom boravku. Radi se o čeličnom stoliću s dvije police, koji ima povišene rubove pa možeš biti sigurna da s njega neće ništa pasti. I naravno, ne hrđa!

7) "KONSTNÄRLIG" potpourri čaša - prije: 49,90 kn/sad: 39,90 kn

Nije li savršena? Možemo je zamisliti u svakoj spavaćoj sobi, ženstvenoj kupaonici ili, idealno, na kozmetičkom stolu. Elegantna staklena čaša ispunjena je ružičastim suhim cvijećem koje neodoljivo miriše na rabarbaru, crvene bobice, vaniliju i šlag - mljac! 

8) "IKEA" pomoćni stol + rasvjeta - prije: 499 kn/sad: 349 kn

Ako si fan multifunkcionalnih predmeta, imamo stvar za tebe. Naime, ovaj cool stolić je istovremeno i lampa i odjeljak za knjige i časopise. Dolazi u bijeloj boji i metalan je, ali uz njega idu narančaste trake koje ti omogućuju kreiranje vlastitog dizajna.

Posjeti Miss7.24sata.hr