Učinkoviti anti-aging za sve tipove kože

arhiva
Usporavanje procesa starenja nikada nije bilo jednostavnije zbog tehnologija koje omogućuju vrhunske rezultate na brz, jednostavan i prirodan način.
Vidi originalni članak

Ako ste poklonik neinvazivnih metoda i želite vidljivo smanjiti neželjene tragove na koži poput finih bora, ožiljaka i hiperpigmentacija, te potaknuti prirodnu regeneraciju, ove jeseni priuštite si učinkovitost Coolliftinga i GREEN PEEL-a.

Coollifting

"U 5 minuta briše 10 godina" slogan je revolucionarnog Coollifting tretmana. Izvodi se Cool lift "pištoljem“ kojim se na lice nanosi snažan mlaz CO2, na vrlo niskoj temperaturi i pod vrlo visokim tlakom u kombinaciji s visokom koncentracijom atomiziranih aktivnih sastojaka: hijaluronske kiseline, peptida i ovlaživača. Da je samo jedan 5 minutni Coolifting tretman dovoljan kako bi koža izgleda 10 godina mlađe, uvjerile su se i naše poznate glumice Ankica Dobrić i Matija Prskalo. Za vrijeme tretmana koji je izvodila dr. Steffie Švaganović iz poliklinike Neoderm, Ankica Dobrić nam je otkrila da je „tretman lagodan i potpuno bezbolan, a posebno je oduševljena time što poslije tretmana nije potrebna nikakva posebna njega“. Rezultati tretmana su zaglađena koža s lifting efektom koji uvelike smanjuje duboke i briše pliće bore lica, vrata i dekoltea s dugotrajnim učinkom pomlađivanja.

GREEN PEEL

GREEN PEEL Dr.med. Christine Schrammek Kozmetike s tradicijom starom 60 godina, biljni je pling koji preporučaju dermatolozi, a izvodi se isključivo u certificiranim centrima. Jedna je to od dokazano najboljih metoda prirodnog obnavljanja kože kojemu žene diljem svijeta poklanjaju svoje povjerenje za uklanjanje tragova na koži kao što su: bubuljice, upale, sitne bore, staračke pjege, hiperpigmentacija, ožiljci. GREEN PEEL tretman prilagođava se specifičnim potrebama i stanju svake kože pri čemu se koristi prirodni pripravak kombinacije biljaka, algi, minerala, enzima i vitamina (bez dodatka kemikalija) koji poboljšava cirkulaciju, zasićenost krvi kisikom, aktivira metabolizam, potiče stvaranje nove kože vidno zdravijega izgleda. Rezultati prvog tretmana su odmah vidljivi: koža se zateže, bore se smanjuju, a plići ožiljci i mrlje uklanjaju, dok kućnom njegom u slijedeća dva tjedna rezultati postaju sve bolji iz tjedna u tjedan. Proces regeneracije kože završava u tijekom 14 - 28 dana od tretmana. Imajte na umu da će redovita higijena i njega pomoći koži da što duže ostane mlada. Ipak, ako joj barem jednom godišnje priuštite kvalitetan mediciniski piling ili ciljani anti-age tretman koji potiče prirodnu regeneraciju, koža će vam to dugoročno vratiti blistavim sjajem. Preporuka je to dermatologa i kozmetičara diljem svijeta.

Posjeti Miss7.24sata.hr