Učinite maturalnu večer još posebnijom!

Jedinstveni sajam za maturante Prom Expo, po drugi puta se održava u Westgateu. Od 18. do 20. ožujka svi će aktualni i budući maturanti pronaći ponešto za jednu od najljepših večeri u životu.
Vidi originalni članak

Bogata ponuda uključuje svečanu odjeću i obuću, makeup kao i ponudu lokacija za maturalno putovanje. Zabavnih sadržaja će isto biti napretek uz izbor kraljice mature Hrvatske, plesne radionice Salsa de Fuego te Facebook nagradni natječaj s prilikom za osvajanje haljina za maturanticu i mamu, a nemojte propustiti ni bogatu ponudu i pogodnosti koje donosi proljeće!

Novo izdanje Prom Expa ponovno će okupiti najbolje od najboljih kada je u pitanju vrhunska ponuda večernjih haljina, odijela, cipela, makeupa, nakita, frizera i fotografa. Maturanti će s lakoćom pronaći sve potrebno za bajkovitu večer čime će ovaj specijalizirani sajam olakšati i znatno poboljšati organizaciju svečanosti. Osim svega potrebnog za organizaciju same maturalne večeri, prezentirat će se visoka učilišta, fakulteti i turističke agencije.

Sajam će popratiti i zanimljivi sadržaji kao što je izbor kraljice mature Hrvatske koju Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski nagrađuje godišnjom školarinom. Svakako posjetite i Facebook stranicu Westgate Shopping Cityja jer je u tijeku nagradni natječaj u kojem najbolji selfie buduće maturantice i njene majke nagrađujemo Wedding City i DiCaprio haljinama za majku i kćer.

Uz brojne pogodnosti koje nudi ovaj jedinstveni sajam, nemojte propustiti Late Night Shopping jer odlične kombinacije kao i niz pogodnosti osigurat će vam jedinstveno shopping iskustvo, a uz nove proljetne kolekcije bit ćete u trendu bez obzira na to kakav stil njegujete. Vidimo se u Westgateu!

Posjeti Miss7.24sata.hr