U prvom krugu Priprema, uredi, sad! preuredili smo dječju sobu - pogledaj kako sada izgleda!

Guliver/Shutterstock
Vidi originalni članak
  • U prvom krugu projekta uređivali smo dječju sobu, a dobitnik je bio četverogodišnjak čija je soba vapila za osvježenjem i prenamjenom u dječji prostor
  • Naša influencerica Martina Palić imala je izazovan zadatak - prenamijeniti sobu za odrasle u dječji kutak s puno detalja
  • Pogledaj kako je prošlo uređenje i kako sama možeš osvježiti postojeći namještaj u svom domu

U suradnji s Emmezetom i našom influencericom Martinom Palić (koju možeš potražiti na Instagramu pod imenom MAKO) preuredili smo dječju sobu u sklopu našeg projekta Priprema, uredi, sad! i razveselili malenog Duju (4) čija se mama prijavila na natječaj dok je on bio kod bake na moru, stoga nije ni znao kakvo ga iznenađenje čeka. 

Naša je influencerica s Dujinom mamom obavila shopping u Emmezeti, a nakon toga su krenuli radovi u sobi. U videu pogledaj kako je teklo preuređenje i saznaj razne DIY savjete za već postojeći namještaj koji sama možeš osvježiti i prenamijeniti uz minimalan budžet. 

Više detalja o preuređenju sobe možeš pronaći ovdje. Prati nas i dalje jer uskoro preuređujemo i druge prostorije za koje ćeš se moći prijaviti - možda baš ti osvojiš besplatan makeover sobe!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Posjeti Miss7.24sata.hr