U petak se održava dodjela Woman's Choice Awards, koje brendove biraju žene ove godine?

Vidi originalni članak
  • U petak, 19. lipnja u 11 sati bit će održana dodjela Woman's Choice Awards s live prijenosom na Facebook profilu miss7
  • Ove godine nam je čak 8 tisuća žena otkrilo svoje potrošačke stavove
  • Doznat ćemo koje brendove u raznim segmentima - od  odjeće, obuće, kozmetike, sportskog brenda preko hrane i pića do automobila, banke, kartice, mobitela, najdražeg šoping centra i lanca trgovina...- najradije biraju Hrvatice u ovoj godini

Već tradicionalno, miss7 i je i ove 2020, godine pune obrata i iznenađenja, proveo veliko istraživanje o različitim aspektima života, navikama, stavovima žena u Hrvatskoj, o proizvodima koje kupuju, markama koje su zadobile njihovo povjerenje... Naše cijenjene ispitanice, njih čak 8 tisuća, otkrile su nam kako raspodjeljuju svoj novac, koji su im omiljeni brendovi u raznim segmentima - od odjeće, obuće, kozmetike, sportskog brenda preko hrane i pića do automobila, banke, kartice, mobitela, najdražeg šoping centra i lanca trgovina...- te druge detalje o svojim potrošačkim navikama. 


U istraživanju su sudjelovale žene u dobnoj skupini od 20 do 55 godina i prikupilo se puno relevantnih podataka i zato će svakako biti zanimljivo ovaj petak, 19. lipnja u 11 sati, kada će se održati dodjela nagrada Woman's Choice s live prijenosom na Facebook profilu miss7. Kroz dodjelu nagrada vodit će nas neprogrešiva Daniela Trbović i zato, gledajte nas. 

Inače, miss7 je najjači ženski medijski brend u Hrvatskoj s više od 1.500.000 čitatelja (gemiusAudience 05/2020), no ne čine samo ove brojke snagu miss7 već i činjenica da našem brendu žene pristupaju s punim povjerenjem te je miss7 najbolja prijateljica svojih čitateljica s kojima brižno njeguje dvosmjernu komunikaciju. Tako je bilo i u slučaju Woman's Choice istraživanja, a što je sve 8 tisuća žena o svojim potrošačkim navikama otkrilo miss7, doznat ćemo već ovaj petak!   

Posjeti Miss7.24sata.hr