U PEPCO je stigla simpatična Harry Potter kolekcija za klince. Od pidžama do ruksaka i bilježnica, sve je tu!

PEPCO Kolekcija Harry Potter u PEPCO trgovinama
Vidi originalni članak
  • Obožavamo PEPCO trgovine jer nas uvijek oduševi sitnicama kojima možemo upotpuniti svoj dom
  • A sada će biti oduševljeni i svi obožavatelji Harry Pottera jer po prvi put PEPCO ima kolekciju najdražih nam čarobnjaka
  • U kolekciji ćeš moći pronaći odjeću za djecu, školski pribor za nadolezeću školsku godinu, dječju posteljinu, a sigurno i poneku sitnicu za sebe

U PEPCO trgovine po prvi put je stigla Harry Potter kolekcija koja će oduševiti i tvoje školarce, no i tebe. U PEPCO-u uvijek pronađemo povoljne i preslatke sitnice za svoj dom, a na dječjem odjelu mogli bismo provesti sate. A ovogodišnja PEPCO back to school kampanja posvećena je Harry Potteru. Pogledaj što sve iz čarobnjačkog svijeta Harry Pottera možeš pronaći u PEPCO-u od 19. kolovoza sve do isteka zaliha. 

Life&style Mamu su napali jer odijeva djecu u ovom jeftinom supermarketu. Očitala im je bukvicu

Odjeća za djecu i bebe

U ponudi odjeće za predškolarce i školarce pronaći ćeš majice dugih rukava, tajice, majice s kapuljačama. Također, i za djevojčice i dječake predivna je ponuda pidžama, čarapa i potkušulja sa uzorcima Harry Pottera i Hogwartsa. Sva je odjeća izrađena od 100% pamuka pa će tvojem školarcu biti ugodno u prirodnim materijalima. A i za one najmanje i najslađe u PEPCO-u ćeš pronaći nešto. U kolekciji za bebe pronaći ćeš prekrasne kompletiće i cipelice.

Školski pribor

Svoje ćeš školarce osim odjećom za novu školsku godinu trebati opremiti i priborom. Pa ima li ljepšeg pribora za školu od onog iz Hogwartsove škole čarobnjaštva. U ponudi ćeš moći moći pronaći sve što bi tvojem školarcu moglo biti potrebno, od torbi, ruksaka, bilježnica do olovki i gumica. A ono što je najbolje, možeš pronaći i nešto za sebe. Keramičke šalice za ispijanje svog omiljenog napitka, platnene ili kartonske kutije koje možeš iskoristiti za pohranu sitnica u svom domu, a sve s Harry Potter otiskom razveseliti će i one malo starije.

Vrijeme je za grickalice! No, kako da djeca zavole one zdrave?

Dječja soba

U asortimanu za dječju sobu možeš pronaći posteljine od 100% pamuka, ili komplet deke i jastuka. Kako bi tvoj školarac ostao zabavljen možeš nabaviti i puzzle, koje mu možeš pomoći slagati ako se želiš zaigrati i osjećati baš kao u svijetu Harry Pottera. Mi ne možemo odlučiti što bi prije izabrali, pa požuri u PEPCO opskrbiti svog mališana ili školarca, a i sebe.


Life&style Znanstvenici tvrde - najuspješnija djeca imaju roditelje koji rade sljedećih 5 stvari

Posjeti Miss7.24sata.hr