U Pariz stiže izložba 'The Friends Experience' na kojoj možemo rekreirati omiljene scene iz kultne serije

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Izložba 'The Friends Experience' svoja je vrata prvi put otvorila u New Yorku, a nakon velike američke turneje, napokon stiže i na europsko tlo
  • Najiscrpnija izložba na temu ove kultne serije nudi mogućnost rekreiranja svih najpoznatijih scena
  • Osim što će se na izložbi moći vidjeti kulise u prirodnim veličinama, bit će ixloženi i brojni drugi rekviziti, kao i poznate odjevne kombinacije likova 

'The Friends Experience', impresivna izložba koja rekreira slavne scene iz kultne serije 'Prijatelji' uskoro će imati svoj europski debi u Parizu. Nakon turneje po Sjevernoj Americi i gostovanja u Bostonu, Chicagu, Atlanti, Dallasu, Phoenixu, Washingtonu i Denveru, uz stalne postave u Torontu i onu vodeću izložbu u New Yorku od koje je sve krenulo, izložba stiže i u glavni grad Francuske 21. studenog.

Ovo neponovljivo iskustvo kreirali su Superfly X, Warner Bros. Themed Entertainment i Warner Bros. Television Group, a sadrži neke od najpoznatijih scenografija i rekvizita iz serije zahvaljujući kojima posjetitelji mogu rekreirati svoje omiljene scene. Ovdje će se moći pronaći rekreacije kulisa u prirodnoj veličini pa tako posjetitelje u Parizu očekuje kafić Central Perk, Monicin i Rachelin stan, dobro poznata fontana, neke od najpoznatijih odjevnih kombinacija koje nose likovi te neki drugi rekviziti koji su se redovito pojavljivali u emisiji poput karakterističnih ogromnih šalica za kavu.

Ova jedinstvena interaktivna izložba trajat će od 21. studenog do 22. siječnja 2023., a zasad nije potvrđeno gostovanje u drugim europskim gradovima. Ulaznice je moguće kupiti na službenoj web stranici izložbe, a cijena iznosi 25 eura za odrasle, a 20 eura za djecu. Također je moguće kupiti i VIP ulaznice (koje uključuju pristup svlačionici, mali poklon i lakšu fleksibilnost pri odabiru datuma) koje stoje 37,50 eura za odraslu osobu i 30,80 eura za dijete.

Izložba 'The Friends Experience' nalazi se u izložbenom parku Paris Expo, u Paviljonu 2.1, do njega se može doći metroom (linija 12), tramvajem (T2 i T3a) i autobusom (linije 80 i 39), a postoji i više no dovoljno parkirališta za sve one koji se žele sami odvesti do sajma.

Posjeti Miss7.24sata.hr