U ovoj prekrasnoj kamenoj istarskoj vili s bazenom i jacuzzijem bismo najradije ostali zauvijek

Luxury Real Estate Farkas
Vidi originalni članak
  • Vila u istarskom Tinjanu uspješno je objedinila dah secesije, francuski chic, mediteransku jednostavnost i industrijske detalje
  • Pred vilom su se smjestili ovalni infinity bazen, hidromasažni bazen, vanjski tuš sa slapom i lounge zona
  • Vila Sangermano je trenutačno na prodaju, a cijena izvješena ne web stranici agencije 990.000 eura

Na stranicama agencije za nekretnine Luxury real estate Farkaš osvanuo je oglas za jedinstvenu i prekrasno dizajniranu kamenu vilu za odmor koja se smjestila u srcu Istre, tek desetak minuta vožnje od mora. 

Life&style Ovo je san snova! Ultra luksuzna Diamond Villa Korčula ostavlja bez daha

Vilu Sangermano na dvije etaže uređivao je Matteo Cetinski po vlastitom ukusu, biravši isključivo najbolje i najkvalitetnije materijale i komade namještaja, a nastojeći izbjeći dojam Provanse kakav vile u okolici najčešće ostavljaju. Uspješno je u nju utkao dah secesije, francuski chic, mediteransku jednostavnost, ali i neke industrijske detalje.

Stotinjak kvadrata prizemlja u potpunosti prekrivenog tavelicama koje su se na starim kućama koristile prilikom pokrivanja krova, ispod crijepa, zamišljeno je kao open space u kojem su se smjestili dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom te manja kupaonica i vešeraj, dok je kat rezerviran za tri dvokrevetne spavaće sobe od kojih svaka ima svoju kupaonicu i garderobu te natkrivenu terasu s koje se pruža predivan pogled.

Life&style Ljetovanje

Sam dnevni boravak koji neodoljivo podsjeća na interijer manjih dvoraca opremljen je Roche Bobois sofama dopremljenima iz Verone, Bose surround sustavom, antiknim lusterima te u talijanskoj Sieni ručno izrađenim stolom za biljar, a kompletan je prostor stiliziran ukrasima, umjetninama i antikvitetima koje je vlasnik tijekom godina donio s putovanja sa svih strana svijeta, kao i detaljima iz kuće Barbare Streisand kupljenima na privatnoj aukciji.

Iz dnevnog se boravka izlazi na natkrivenu terasu s pogledom na šumu i livade te more, a boravak na objema terasama nudi uživanje u prekrasnim istarskim zalascima sunca, privatnosti i tišini koju pruža netaknuta priroda koja vilu okružuje. 

Life&style Leonard iz 'Teorije velikog praska' prodaje vilu za 12 milijuna dolara, malo smo zavirili unutra

Jednako šarmantna kao i sam interijer je i okućnica vile, a posebnost joj daju ovalni infinity bazen i hidromasažni bazen smješten iznad njega, rustikalno izgrađen vanjski tuš sa slapom te lounge dio odnosno salon s udobnim prostorom za sjedenje i ispijanje koktela. U zasebnom se dijelu vrta nalaze i roštilj te zidana peć za pizzu, a cijelo imanje krase golemi grmovi lavande, raskošni lovori i masline.

Posjeti Miss7.24sata.hr