U McDonald's je jučer stigao novi okus sladoleda, sjajan je - i već ga možete dobiti na popustu

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • McDonaldsova ponuda sladoleda od jučer je bogatija za još jedan okus
  • Klasici McFlurry i McSundae mogu se kupiti i s okusom jagode i cheesecakea
  • Probali smo ga i moramo ti priznati da nas je oduševio bogatim okusom, crumbleom i komadićima jagode

Iako nam je zima pred vratima, to nas ne sprječava da uživamo u, mnogima omiljenoj slastici, sladoledu. Zato nas je razveselila vijest da je svjetski poznati lanac brze hrane McDonald's predstavio novi okus sladoleda. Riječ je o kombinaciji jagode i cheesecakea u verzijama McFlurry i McSundae.

Slatki novitet Probala sam novu Milku s okusom jagode i torte od sira - moram priznati da me je slatkoća iznenadila

Tu vijest je restoran objavio na svom Instagram profilu te su napisali: ''Uz nove okuse protiv zime! 💪 Ne propusti neodoljivu kombinaciju jagode i cheesecakea u omiljenom sladoledu. 🍓❤️''. Ova vijest je posebno obradovala sve ljubitelje torte od sira i jagoda, a ova kombinacija okusa je u posljednje broj jedan kad su u pitanju inačice klasičnih slatkiša. Novi okusi sladoleda već su u ponudi pa nismo mogli odoljeti da ga ne isprobamo među prvima. 

I dojam je doista izvrstan. Oduševilo nas je bogatstvo okusa, jagoda i cheesecake zaista dominiraju,  a tu je i crumble od mljevenih keksa koji sjajno upotpunjuje kombinaciju. Ono što je najbolje od svega, ovaj se sladoled već pojavio među kuponima na McDonaldsovoj aplikaciji - pa ako ju nemaš - brzo ju skini na mobitel. Cijena sladoleda uz kupon je 14 kuna. 

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr