Zvuči precool: Znaš li da postoji Netflix pop up hotel?

Promo
Sada možeš prespavati u sobi inspiriranoj tvojom najdražom serijom - i pritom gledati tu seriju baš cijeli dan
Vidi originalni članak

Obožavatelji serija, fokusirajte se sada - u Londonu je otvoren prvi ikad Netflixov pop up hotel stvoren za obožavatelje binge-watchinga! Naime, hotel se u stvari sastoji od bungalova do u detalje inspiriranih najpopularnijim Netflixovim serijalima, napravljenih u suradnji sa Samsungom. Ovaj tzv. Bed'n'Binge nudi i grickalice, hranu i piće u tematskom stilu serije u kojoj "odsjedaš", a pri rezerviranju smještaja dobiješ novi Samsung mobitel sa svim epizodama serije i slobodna si baciti se na maratonsko gledanje epizoda. Zanimljiv je detalj da možeš nastaviti gledati seriju čak i u kupaoni gdje imaju posebno mjesto za smjestiti mobitel da ti ne smeta dok već "nešto" obavljaš.

Pitaš se koje serije su u igri? Sveukupno ih je 15, a neke od njih su Orange Is The New Black (koja u pop up hotelu otkriva scene iz nove sezone), Riverdale, Pretty Little Liars, Glow  i The Crown. Očekivano, jedan od najpopularnijih bungalova je onaj serije OITB gdje doslovno spavaš u ćeliji - totalno cool!

Hotel je nažalost već zatvoren, ali jedva čekamo da Netflix izađe s novim pop up projektom - a čini nam se da bi mogao uskoro.

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Posjeti Miss7.24sata.hr