U 44. godini iznenada preminuo Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek

Luka Stanzl/Pixsell Vidoje Ristović preminuo je u 44. godini života
Vidi originalni članak
  • Noćas je iznenada preminuo srpski povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović, suprug voditeljice Nikoline Pišek
  • Tužnu vijest je potvrdila i Nikolina, ali osim toga nije imala ništa snage reći za javnost
  • Vidoje u braku s Nikolinom ima sedmogodišnju kćer Unu Sofiji te kćer Mateu iz prvog braka

Srpski povjesničar umjetnosti i kolekcionar Vidoje Ristović, suprug hrvatske voditeljice Nikoline Pišek, iznenada je preminuo u 44. godini života. Vidoju je naglo pozlilo sinoć iza ponoći, a djelatnici hitne pomoći po dolasku su samo konstatirali smrt. Tužnu vijest potvrdila je i sama Nikolina, ali osim te informacije nije imala snage ništa više reći. 

Vidoje u braku s Nikolinom ima sedmogodišnju kćer Unu Sofiju, koja se rodila u prosincu 2014., a ima i kćer Mateu iz prvog braka. U bračnu luku Vidoje i Nikolina su uplovili 2013. godine nakon glamuroznog vjenčanja u Monte Carlu.

Obitelj je živjela na relaciji Zagreb-Beograd, a prije nekoliko dana Nikolina je potvrdila da se sa suprugom i kćeri seli iz Beograda u Zagreb. Podijelila je i detalje selidbe te otkrila kako će joj izgledati uređenje kuće u podsljemenskoj zoni

Vidoje Ristović rođen je u srpnju 1978. i potječe iz bogate obitelji, a njegov otac Viktor već se desetljećima bavi trgovinom umjetninama i antikvitetima. Svoju ljubav prenio je i na sina Vidoja, koji je stekao diplomu povjesničara umjetnosti.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr