Trudnice i mame, jeste li već preuzele svoj poklon paket u dm-u?

U dm-u dobro znaju koliko je podrška tijekom trudnoće i prvih mjeseci roditeljstva dobrodošla, a vjerujemo da to znaju sve trudnice i mame. Bilo da se radi o baka servisu ili savjetima prijateljica, uvijek je dobro imati nekoga na koga se možeš osloniti.
Vidi originalni članak

Zato je dm za sve buduće i nove mame pripremio poklon pakete koji će vam olakšati iščekivanje i prve trenutke provedene s bebom. Sve što vam je potrebno da biste preuzeli svoj poklon paket je dm active beauty kartica.

U dm-ovom paketu za trudnice dobit ćete torbu, „Moj prvi dnevnik“, savjetnik za buduće roditelje, kremu protiv strija Biobaza te knjižicu s brojnim pogodnostima. Uz bonove iz knjižice ostvarit ćete dodatne i višestruke bodove pri kupnji neophodnih proizvoda, što će vam omogućiti brže prikupljanje bodova i značajnije uštede pri sljedećim kupnjama uz dm active beauty karticu. dm je u suradnji s partnerima osigurao i brojne uštede pri kupnji proizvoda poput kolica, autosjedalica, klokanica te jastuka za trudnice i dojilje.

Prvi dani s bebom donose brojne izazove. Ono što je sigurno, neće vam biti dosadno. Bit će tu teških trenutaka, neprospavanih noći i brige kakvu poznaju samo roditelji. No, isto tako iskusit ćete posebnu radost, ljubav koja se ne može mjeriti niti usporediti ni s čim drugim. Ne oklijevajte iskoristiti svaku pomoć i podršku koja vam se nudi kako biste što više uživali u prvim mjesecima roditeljstva. Tati ili baki sigurno će biti jednostavnije otići do najbližeg dm-a po poklon paket za bebu. U paketu ćete pronaći pelene Pampers Premium Care veličine 2-5 kg, vlažne maramice Pampers Sensitive new baby, savjetnik za vas i vašu bebu te knjižicu s pogodnostima u kojoj vas čekaju bonovi poput onoga za 10x više bodova na ukupnu kupnju.

Sve bonove i popuste koji vas čekaju u knjižici za trudnice i za bebe pregledajte na dm-ovoj internetskoj stranici www.dm.hr.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr