Trudna i prevarena - i ipak zahvalna suprugu na tome?!

Facebook/Predrag Suka
Blogerica Jen Waite bila je dvije godine u braku kad je otkrila da je suprug mjesecima vara – bilo je to točno tri tjedna nakon rođenja kćerkice. Međutim, ona mu je danas zahvalna za to – iz jednog sasvim osobitog razloga
Vidi originalni članak

Preljub, afera koja traje dulje vrijeme, nešto je najgore što se može dogoditi u braku. I Amerikanka, spisateljica Jen Waite u prvom je trenutku doživjela šok kad je saznala da je suprug mjesecima vara s drugom ženom. A bili su tek dvije godine u braku te novopečeni roditelji. 

Njen suprug ju je u osjetljivom razdoblju trudnoće, te još osjetljivijem – odmah nakon poroda – prečesto ostavljao samu kako bi odlazio u naručje druge žene. 

Kad je bilo očito da nešto nije u redu, priznao joj je kako je godinu dana nakon vjenčanja prestao osjećati išta prema njoj. Bio je to težak udarac za Jen. Spakirala je svoje stvari, uzela djevojčicu te se odselila k svojim roditeljima. Godinu dana kasnije su se rastali. Ono što bi trebalo zvučati poput noćne more, Amerikanka opisuje kao nešto „najbolje što mi ikada dogodilo!“. 

Da, dobro si pročitala! Jen je doista zahvalna suprugu za njegovu aferu – i to s dobrim razlogom, objašnjava na Today.com: „Koliko god da mi nekad dođe da vičem i urlam na svog supruga, također sam mu i zahvalna. I to zato jer me natjerao da postanem osoba kakva sam oduvijek željela biti. Zato jer mi je pokazao da sam borbena i da se nikad neću predati. I najviše zato jer mi je dopustio da postanem takva osoba prije nego što me moja kćer doista upoznala.“  

Jen Waite opisala je svoja iskustva u knjizi „A Beautiful Terrible Thing“. S tom knjigom želi pomoći ženama i poručiti da se u takvoj situaciji ne smiju predati.

Posjeti Miss7.24sata.hr