Trk u IKEU - stigla je božićna kolekcija!

miss7/IKEA
IKEA je najavila četiri nove kolekcije, među kojima je i ona koja nas najviše veseli - ona blagdanska!
Vidi originalni članak

Tko se veseli zimi? A blagdanima? A Božiću? IKEA je mislila na sve obožavatelje Božića i već nas je obradovala prvim Božićnim komadima. I ove godine, kao i mnogih ranijih, IKEA je pripremila niz detalja koji će pomoći da se pripremiš za opuštajuće druženje u toplom domu tijekom hladnih dana te da intenzivno uživamo u božićnim i novogodišnjim blagdanima.

Viseće zvijezde, svijeće i svijećnjaci dio su standardne blagdanske kolekcije

Božićne dekoracije nikad nam nisu izgledale slađe i nekako imamo osjećaj da ćemo ove godine jako rano izvjesiti lampice... Svijećnjaci, lampice, svijeće, lampioni - sve je spremno za dekoriranje i osvjetljivanje doma čarobnim blagdanskim svijetlima!

Life&style Jack Daniel's adventski kalendar upisujemo na svoju listu želja

Tko je rekao da je prerano za ukrašavanje doma?

Kolekcija pod imenom VINTER 2018 nudi sve što želimo za bajkovite blagdane: detalje za stol, prigodnu rasvjetu, kutije za poklone i papire za omatanje, dekoracije za jelku, cvijeće, pa čak i sama blagdanska stabalca. Ova je kolekcija već sada dostupna u Ikei i predviđamo joj velik uspjeh!

Dekoracije za dom u blagdanskom ruhu

Naši favoriti svakako su jastuci, blagdanske čaše i šalice te viseći ukrasi za bor i kuću, a poznavajući Ikeu ovo je tek početak blagdanskih kolekcija...

Jastuci i posuđe s blagdanskim motivima

Posjeti Miss7.24sata.hr