Tri proizvoda dijele vas od prekrasne kose, a jedan možete dobiti besplatno!

dm.hr
Prekrasna i njegovana kosa ne mora biti nedosanjani san. Uz samo tri proizvoda vaša će kosa dobiti njegu koja joj treba da bi dobila i zadržala zdravi sjaj tijekom cijelog ljeta
Vidi originalni članak

Tri koraka njege kose su jednostavna: temeljito i pravilno pranje, redovito korištenje regeneratora koji obnavlja i jača kosu te korištenje hranjivih maski minimalno jednom tjedno.

Dobre vijesti su što u dm-u jako dobro znaju što vašoj kosi treba. Tijekom cijelog srpnja pri kupnji bilo koja 3 proizvoda iz iste linije brendova Gliss, Garnier Fructis ili Pantene, najjeftiniji proizvod dobivate na poklon. Ne zaboravite da je za najbolji učinak važno koristiti proizvode iz iste linije koji se međusobno nadopunjuju komplementarnim sastojcima.

Za njegu duge kose

Linija Supreme Length brenda Gliss posebno je razvijena za potrebe duge kose, uklanja višak masnoće kod korijena i obnavlja oštećenja na vlasima.

Za još dužu i snažniju kosu

Nova linija proizvoda Pantene Miracles Strong&Long smanjit će ispadanje kose, ojačat će je i potaknuti njen rast. Obogaćeni biotinom i bambusom, proizvodi ove linije namijenjeni su onima koji žude za dugom i snažnom kosom.

Za suhu kosu

Za suhu kosu odaberite proizvode linije Garnier Fructis Hair Food Banana. Šampon Hair Food Banana sadrži ekstrakt banane i kokosa, a njegova lagana pjena nježno čisti i hrani kosu, bez otežavanja. Uz regenerator i 3-u-1 masku Hair Food Banana vaša kosa će odoljeti suncu, soli i visokim temperaturama.

Za borbu protiv popucalih vrhova

Oil Nutritive linija brenda Gliss iscrpljenoj i oštećenoj kosi vraća sjaj i zdrav izgled zahvaljujući čak osam dragocjenih ulja – bez zamašćivanja. U pomoć možete pozvati i proizvode Pantene Intensive Repair uz koje će vaša za 14 dana postati vidno zdravija i otpornija na oštećenja uzrokovana oblikovanjem.

Inspiraciju i dodatne informacija možete pronaći na dm-ovoj internetskoj stranici te na Facebooku i Instagramu.

Posjeti Miss7.24sata.hr