Top 5 treninga koji u sat vremena troše najviše kalorija

Instagram
Donosimo popis najboljih vježbi od kojih će kalorije izgarati kao lude, u najkraćem mogućem roku
Vidi originalni članak

Znamo da je jako teško uz sve radne obaveze pronaći i vremena za trening i vježbanje. Upravo je to razlog zašto u većini slučajeva odustajemo prije nego uopće krenemo primjećivati ikakve promjene. Najbolje što možeš učiniti jest prilagoditi vježbanje svojem slobodnom vremenu i odraditi super efikasan trening u najkraćem roku.

Super vijest za tebe je činjenica da smo pronašli pet treninga koji pale najviše kalorija unutar sat vremena, a iako se precizne brojke o potrošenim kalorijama razlikuju ovisno o tipu tijela, starosti i ostalim čimbenicima - ove će ti vježbe dati dobru ideju o tome kako najefikasnije iskoristiti sat vremena treninga!

Trčanje

Jedan od najčešćih oblika vježbanja je upravo trčanje, a njime se najefektivnije pale kalorije i masno tkivo! Upali traku za trčanje na brzinu od 12 kilometara na sat i trči 45 minuta do sat vremena - tako će najviše kalorija biti potrošeno.

Preskakanje užeta

Preskakanje vijače dijeli prvo mjesto s trčanjem kao aktivnosti koja troši najviše kalorija po satu. To dovoljno govori, zar ne? A čak ni ne moraš izaći iz kuće...

Plivanje

Plivanje je jedan od najboljih načina kako razgibati cijelo tijelo, održati kralježnicu zdravom, popraviti držanje tijela te pritom spaliti nevjerojatnu količinu kalorija.

Trčanje po stepenicama

Trčanje po stepenicama je učinkovit način kako spaliti puno kalorija kad nemaš vremena za vježbanje ili odlazak u teretanu. Plus: umjesto da se voziš liftom, radije prošeći stepenicama, vjeruj nam - osjetit ćeš razliku!

Boks

Od svih borilačkih vještina, boks je definitivno ona s kojom se u najkraćem roku troši najviše kalorija. Pa nisu valjda Victoria's Secret anđelice lude kad vježbaju boks nekoliko puta tjedno?!

Posjeti Miss7.24sata.hr