Tjedni horoskop: rakovima i jarcima procvast će ljubavni život, vodenjaci će briljirati na poslu

Shutterstock Rakovima i jarcima procvast će ljubavni život, vodenjaci će briljirati na poslu, a dva znaka moraju stati na loptu
Vidi originalni članak
  • Svatko tko ne vjeruje u astrologiju i horoskope u posljednjih nekoliko tjedana, trebao bi početi 
  • I to najkasnije ovaj tjedan – jer puno toga se događa među zvijezdama
  • Otkrit ćemo ti što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Merkur se retrogradno pokazuje u cijelosti i sunce sja iz blizanaca. Unatoč tome, svi opet možemo odahnuti. Pogledaj kako će zviježđa ovaj tjedan djelovati na horoskopske znakove.

Blizanci

Rođendan ti je u vrijeme sunca u tvom znaku. To znači da imaš posebnu vezu sa suncem. Naime, kad si se rodila, bilo je visoko na nebu i bacalo svoje zrake na tebe. Ali, gdje je svjetlost, tu su i sjene. Tako je to u životu. Sve dobre stvari znače i loše stvari te obrnuto. Stoga prigrli i one dijelove sebe koje manje cijeniš. Glavu gore!

via GIPHY

Rak

Nemoj se iznenaditi ako ti osoba koju najmanje očekuješ iznenada donese cvijeće. I to najljepše što možeš zamisliti. Božure velike poput tvog srca! Za to je s jedne strane zaslužna Venera u tvom znaku, a s druge retrogradni Merkur. Zbog toga također stalno nanovo susrećeš stvari iz prošlosti. 

Lav

I? Što ti je pomrčina sunca učinila prošlog tjedna? Jesi li ponovno živnula? Od čega si se oprostila? Koji je dio tebe nanovo rođen? Imaš neku iznenadnu ideju, uzbuđenje u srcu kojeg prije nije bilo? Dobro, jer sada će sve ići po planu! Ali, pričekaj do 23. lipnja da odgovoriš na neka konkretna pitanja i primijeniš ih u praksi. Tek tada se Merkur ponovo okreće.

Djevica

„Ostani vjerna svojim načelima!“ - ovako je velikim slovima napisana najvažnija stvar za tvoju 2021. godinu. U posljednjih nekoliko tjedana ovo je načelo vjerojatno postalo još čvršće. Stoga se zapitaj gdje se pojavljuje ovaj zadatak. S obzirom na činjenicu da je ova godina već upola gotova, možeš napraviti i mali rezime!

via GIPHY

Vaga

Nije li najbolja stvar u starenju to što vidiš kako drugi ljudi rastu? Čak i ako se uvijek malo požalimo na bore, zaista možemo polako drugačije gledati na starost. U ponedjeljak će nastati napetost između sunca i Neptuna - idealno vrijeme za razmišljanje o percepciji starenja.

Škorpion

Ponekad postoje stvari koje su istovremeno istinite i bolne. Toliko bolne da nas duša želi zaštititi od istine – što je usporedivo sa zračnim jastukom. Ovaj tjedan, nakon velike pomrčine sunca i retrogradnog Merkura, predodređen je za skup istine, laži i iluzija. Budi oprezna na poslu i nemoj tražiti revolucionarne stvari – još se malo strpi, uskoro ćeš doći na svoje. 

Strijelac

U lipnju nam je već pomalo jasno što smo sve postigli ove godine, koje sjeme je u punom cvatu, za koja treba još malo bolja njega te što sve trebamo napraviti da raste u pravom smjeru. Ne brini, zvuči kao stresna zadaća, ali može biti i jako zabavna. Stoga zasuči rukave, primi se ozbiljno posla i vrlo brzo ćeš uživati u plodovima svoga rada. 

via GIPHY

Jarac

Ovaj tjedan imamo konjunkciju Saturn-Uran koja će trajati dugo vremena. Riječ je o oproštaju od starog svijeta i usmjeravanju pozitivnih vizija nove ere na pravi put. Kao jarac, ti si važan, ključni element u procesu. Trebamo tvoju jasnoću sada, više nego ikad prije. Ljubavni život će ti odjednom procvasti. Ako si solo, očekuje te nekoliko poziva na izlazak. Ako si u vezi, uživat ćeš s partnerom u dugim, toplim, romantičnim ljetnim noćima. 

Vodenjak

Ovog tjedna je aktivno zviježđe Saturn-Uran ovog tjedna (koje će još dugo imati učinak) pa je idealno vrijeme odvažiti se na razne poduhvate. Međutim, nemoj sada biti nestrpljiva! Podnesi nesigurnost trenutka i drži svoju viziju spremnom visoko, više, najviše… Osjetit ćeš pravi trenutak i briljirati! 

Ribe

U ovom se tjednu sažimaju energije, pokazuje se prošlost i vrijeme je da se napokon oprostiš od nekih stvari. Nemoj više odgađati – svejedno jesi li nezadovoljna poslom ili partnerom, stanom ili automobilom – vrijeme je za promjene! Ne, nema više čekanja! 

via GIPHY

Ovan

Sada je važno da budeš cool i smirena,  premda si toliko puna energije i osjećaš se poput tigra u kavezu. Tvoja je nestrpljivost razumljiva, a Merkurova retrogradnost znači da ne treba ići natrag, a ni naprijed. I to je jednako dobro. Dakle, prihvati za sada stvari kakve jesu. I pogledajte u retrovizoru ono što je već iza tebe - bez presude!

Bik

Bikovima nije loše, ali zadnjih dana kao da su začarani. Sigurno si to primijetila – događaju se neke čudnovate sitnice i propusti koji ti se inače ne događaju, zar ne? Na primjer: automobil se neće upaliti; pobjegao ti je vlak; spakirala si puno vrećicu hrane u supermarketu pa ti se razbila boca umaka i prelila po svemu... „Začaranost“ će trajati do 23. lipnja, eventualno nekoliko dana duže. Iskoristi vrijeme do tada za odmor i punjenje baterija. 

Posjeti Miss7.24sata.hr