Tjedni horoskop: Bikove, lavove i strijelce očekuje izvrstan tjedan, a tri znaka moraju donijeti važne odluke

Shutterstock Tjedni horoskop
Vidi originalni članak
  • Pažnja, Pažnja! Ovo je udarna vijest! 
  • Naime, sljedeći horoskop odnosi se na jedan od NAJVEĆIH nebeskih događaja 2022. godine, promjeni mjesečevih (ili lunarnih) čvorova
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Mjesečevi čvorovi u astrologiji diktiraju osnovnu astrološku energiju, takoreći „look“ s kojim ćemo raditi u sljedećih godinu i pol. Super uzbudljivo! Ah, i rođendan je dragih vodenjaka, naših arhitekata budućnosti. Sve najbolje!

Vodenjak

Sretan solarni povratak! Svatko tko je proveo toliko vremena intenzivno unaprjeđujući vlastitu karijeru (i karijeru svojih bližnjih!), sada može promijeniti svoj fokus. U sljedećih 18 mjeseci u prvi plan će doći i druga pitanja. Odvoji vrijeme koje ti je potrebno da pronađeš ravnotežu tako što ćeš dati prednost osobnim pitanjima, obitelji i domu, dajući im prostor koji im je potreban. 

via GIPHY

Ribe

Naravno, premda si se navikla oslanjati na svoju intuiciju (i uvijek znaš tko je na telefonu prije nego što zazvoni), polako, ali sigurno shvaćaš da je važno sagledati stvarne činjenice prije nego što stvoriš konačno mišljenje. To će ti pomoći da ostvariš svoje velike snove i vizije. Nemoj zanemariti svoj osjećaj u trbuhu, ali ne zaboravi potražiti više informacija prije nego što doneseš konačnu odluku.

Life&style Kineski horoskop za 2022.: godina tigra donosi nam radikalne promjene, ali u pozitivnom smislu!

Ovan

Umjesto da se fokusiraš na opipljiva postignuća, beskrajne prilike za karijeru i svoje vanjske odnose (kako bi definirala svoj „ljubavni“ status), ti sada toplo pozivaš svemir kako bi dosljedno i duboko pogledala „unutra“ te kako bi nanovo otkrila što ti je doista važno. Ako ponovno kalibriraš svoju unutarnju radio stanicu, automatski ćeš privući stvari koje trebaju biti privučene. Možda da razmisliš o izobrazbi za učiteljicu joge? 

Bik

Kada se sjeverni čvor sudbine uskladi s tvojim osobnim suncem (sljedećih 18 mjeseci!), to je kao apsolutni astro jackpot. Odjednom svijet izgleda kao da je prekriven „hollywoodskim“ filterom. Sjajno! Magnetski ćeš privlačiti ljude, koji će ti pružiti pažnju za kojom žudiš. To je zapravo dobar trenutak da kreiraš svoj vlastiti YouTube kanal.

via GIPHY

Blizanci

Ako si jedna od onih blizanaca koji manje-više potajno pate od sindroma prevaranta, a mučna briga o neuspjehu te sprječava da daš sve od sebe, dobra vijest je da je svemir odlučio da je tome sada kraj. Praktički se nadograđuješ, osobito kada su u pitanju međuljudski odnosi. Svemir će učiniti ostalo. Budi sigurna u to! 

Life&style Možeš li tijekom života postati drugi horoskopski znak? Evo što kažu astrolozi

Rak

Dakle, doista je vrijeme da se oslobodiš svojih vječnih strahova oko teme prijateljstva. Ponovno pogledaj sve epizode „Seksa i grada“, nazovi svog najboljeg prijatelja iz srednje škole, ali nemoj dopustiti da tvoj stisak raka zadrži ono što je već nestalo! Svi se razvijamo, to je život! To također vrijedi za rakove. Sljedećih 18 mjeseci idealno je za stvarno bavljenje temom „samoljublja“.

Lav

Postaje sve ozbiljnije! Ono što se čak i 2022. tako divno naziva „ljestvama karijere“, a zapravo je autocesta s više traka s raznim servisnim područjima, poziva te na pravu akciju. Zajamčeno bez kamera za kontrolu brzine. Aktiviraj se odmah, jer bit će doista nevjerojatnih profesionalnih prilika za tebe! Reci DA svim srcem i zaboravi sve sumnje! 

via GIPHY

Djevica

Već smo to polako i nježno najavili, ali i lunarni čvorovi također vrlo jasno postavljaju temu: premda imaš logičan um i više si nego praktična, trebala bi se doista pokušati više se osloniti na svoju intuiciju. I držati se toga! Naime, doista postoje stvari koje se apsolutno ne mogu riješiti iz pragmatične perspektive. Ponekad moraš vjerovati svom osjećaju. Imaj hrabrosti!

Vaga

Nitko nikad nije rekao da je promjena laka! Nepisani je zakon da je promjena jedina konstanta i da svi trebamo evoluirati s vremenom. Naravno, vagama to nije baš uvijek lijepo, jer im se često pokvari njihov red. Ali što je s rasplesanom zvijezdom i kaosom? Tako je. „Moraš imati kaos u sebi da bi rodila zvijezdu koja pleše“. Barem je tako rekao Nietzsche.

Miss7 Blog Doktorat iz novogodišnjeg horoskopa: Izlike koje će ti omogućit da se ne promijeniš ni ove godine

Škorpion

Sjeverni čvor nalazi se u opoziciji s tvojim natalnim suncem, što znači da u narednom razdoblju možda nećeš dobiti priznanje i popularnost koju zaslužuješ. Gledaj na temu „biti viđen“ kroz nove naočale i skreni elegantno pažnju na sebe na pravom mjestu. Takav stav uvijek je i topao poziv da duboko uronimo u razne teme.

via GIPHY

Strijelac

Stvar s lunarnim čvorovima je vrlo uzbudljiva, a ako želiš naučiti više o njima, možeš potražiti svoje osobne lunarne čvorove (Google je ovdje idealno proročište) i naučiti puno više. Inače, sljedećih nekoliko mjeseci idealni su za uvođenje malo više strukture u svoju žeđ za znanjem. Osim toga, vrijeme je da stvoriš prilike koje će osigurati da i ti i svo to tvoje znanje budete vidljivi. Svjetla, kamera, akcija!

Jarac

Svatko tko je, poput tebe, rođen u znaku jarca, sada može ponovno razmisliti o kanaliziranju svog ozloglašenog solo napora ili energije za osvajanje vrha. Možda je doista vrijeme da iza sebe ostaviš poznato, staro i etablirano te planiraš apsolutnu slobodu nakon 20 godina u uredu? Sve zvijezde upućuju na revoluciju i krajnje je vrijeme da učiniš ono što te doista veseli.

Posjeti Miss7.24sata.hr