Sitne navike koje razotkrivaju muškarca: Kojem tipu pripada tvoj dragi?

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Dobro je poznato da su muškarci glavne zvijezde svakog druženja koje uključuje roštiljanje
  • Prema pristupu roštilju i svemu oko njega, postoji čak pet tipova muškaraca za roštiljem
  • Riješi zabavan kviz i saznaj kojem tipu pripada tvoj frajer

Njega ne zanima što radiš u kuhinji, koje je boje i kakvo posuđe si odabrala. Ali kada je riječ o roštilju, profesionalni kuhar u njemu se budi. Roštilj postaje njegovo prijestolje s kojeg se ne miče cijeli dan i sve meso je pod njegovom kontrolom. Ti se zapravo ne buniš, u hladu režeš tikvice, a i sa zadovoljstvom izbjegavaš pranje zadimljene kose. To je zapravo win-win situacija za sve.

No, jesi li znala da postoji čak pet tipova muškaraca kad je u pitanju roštiljanje? Otkrij ih u nastavku i u zanimljivom kvizu kojem tipu pripada tvoj frajer.

Tip 1: Homo ćevapus

Prigoda: bez posebnog razloga. Homo ćevapus svaku vrstu hrane najradije baca na roštilj, a sve dok ima ćevapa, nije mu važno je li sam doma ili se okupilo pola kvarta. Voli jednostavnost i ne komplicira zato je za njega idealan prijenosni roštilj s kotačićima.

Tip 2: Tipus za ekipus

Prigoda: roštilj za puno ljudi. Životna deviza tvog frajera je što više, to bolje i za njega je definitivno najveći roštilj u ponudi. Dok ima ekipe, on neumorno peče što god mu gosti donesu, iako kod povrća ima prigovor savjesti.

Tip 3: Pic-pic pac

Prigoda: obiteljski roštilj. Pravi obiteljski čovjek prilagođava se ukusu gostiju i na njegov roštilj nitko nema prigovora. Tajna je u pacu koji mora biti pic-pic jer on vrijedno hrani sva gladna usta – od najmlađih do najstarijih.

Tip 4: Tele na gradele

Prigoda: jubilarni roštilj. Kod tvog muškarca nijedna posebna prigoda ne prolazi bez roštilja. Miris dima i žar koji traje satima njegova su specijalnost. Pomalo megaloman, na roštilj stavlja sve vrste mesa, ribe, povrća i kruha.

Tip 5: Men only / Stari žar

Prigoda: momačke večeri, utakmice lokalnih klubova ili jednostavno vikend. Kad se skupi muška ekipa, to se mora obilježiti – a kako drukčije nego roštiljem. Roštilj-majstor je solo igrač koji lagano žali svoje oženjene frendove i genijalnim roštiljem želi ih vratiti u ona dobra, stara vremena kad su svi bili „slobodni“.

Riješi kviz i obavijesti svog muškarca koju ponosnu titulu roštilj majstora on nosi i tako si dugoročno osiguraj roštilj majstora. Njegovoj sreći neće biti kraja ako na ovogodišnjem Chill&Grillu festivalu osvojite roštilj! Od 27. travnja do 3. svibnja na festivalu posjetite Pevecov kutak, fotkajte se i osvojite roštilj iz snova.

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7  

Posjeti Miss7.24sata.hr