Tako jednostavno: salon za njegu noktiju kod kuće

dm.hr
Prošla godina je pokazala: Nije uvijek moguće posjetiti salon za manikuru. Stoga je još važnije znati pravilno njegovati svoje nokte. I tko zna, možda uz malo vježbe i strpljenja rezultat bude čak blizu onome kao i kod odlaska u najdraži salon za njegu noktiju!
Vidi originalni članak

Ako želite imati zdrave i lijepe nokte, onda biste neprestano trebali činiti nešto dobro za njih. Isto kao kožu i kosu, i nokte treba njegovati jer oni nisu samo podloga za crtanje šarenih uzoraka, nego prije svega štite osjetljive jagodice na prstima. Uz ove savjete će njega ruku biti uspješna i kod kuće.

Njega noktiju korak po korak

  1. U prvom koraku nokte treba namakati u toploj vodi.
  2. Zatim nanesite alverde NATURKOSMETIK ulje za njegu noktiju. Ulje će površini nokta pružiti sjaj i mekoću.
  3. Nakon toga se odstranjuju zanoktice pomoću ebelin odstranjivača zanoktica + štapića za manikuru. Zanoktice se priloženim štapićem nježnu guraju natrag, a odstranjivačem se uklanja višak kože.
  4. Sada prelazimo na turpijanje! ebelin turpija za poliranje noktiju osigurava lijepe i njegovane nokte i s tri različite površine za poliranje pruža mogućnost izjednačavanja neravnina, čišćenje ležišta nokta i osiguravanja sjajnog izgleda noktiju. Nokte nikad ne bi trebalo rezati škarama jer inače može doći do listanja i pucanja noktiju. Najbolje ih je skraćivati pomoću turpije.
  5. Nakon što ste nokte turpijom oblikovali u željeni oblik, jednostavno nanesite s.he stylezone color&style repair nail booster lak za nokte. Ovaj lak za nokte njeguje i jača nokte te ga je praktično koristiti kao bazu za lak.
  6. Za kraj se nokti naravno mogu lakirati u omiljenoj boji. Ove su godine posebno u trendu lakovi u bojama bombon-ružičaste i guste malinaste pink boje.
  7. I ne zaboravite: Ruke i nokti su svakodnevno izloženi raznim vanjskim utjecajima pa je stoga još važnije redovito im pokloniti potrebnu pažnju. Najvažnija deviza za svilenkaste ruke i nokte zato glasi: Krema, krema, krema! I to najbolje s odgovarajućom njegujućom kremom za nokte poput alverde NATURKOSMETIK njegujuće kreme za nokte, marelica. Ova njegujuća krema je bogata vrijednim sastojcima poput ulja jezgre marelice i grožđa i time pruža intenzivnu njegu. Ako pak imate suhe ruke naša je preporuka alverde krema za ruke i nokte s jer će formula s aloe verom, shea maslacem i ekstraktom nevena iz kontroliranog ekološkog uzgoja razmaziti vašu kožu i učiniti je dugotrajno mekom. Hidratizirat će i njegovati suhu kožu oko noktiju i može zaštititi nokte od pucanja. Receptura s pomno odabranim sastojcima lako se razmazuje, brzo se upija i ne lijepi.

Sve potrebno za lijepe i njegovane nokte potražite u svom dm-u i u dm online shopu.

Posjeti Miss7.24sata.hr