Tajna mirisne odjeće krije se u korištenju ovih proizvoda

dm.hr
Vrijeme je za nove uštede uz eKupone i Hit listu bodova
Vidi originalni članak

Svi znamo da mirisi mogu pobuditi uspomene, pokrenuti emocije te tako utjecati na naše raspoloženje, no pitanje je krije li se njihova snaga samo u parfemskim bočicama? Iako se zadnjih tjedana budimo uz tmurna jutra, ono što nas uvijek oraspoloži i potakne da stavimo poslovične ružičaste naočale, je miris svježine. Snaga mirisa prisutna je i u odjeći u kojoj krećemo u novi dan i upravo zato, pronašli smo proizvode koji će vašoj odjeći osigurati dugotrajnu svježinu, a vama još bolje uštede uz višestruke bodove na kartici dm active beauty do kraja studenog.

Postojanost mirisa odjeće ovisi o odgovarajućoj brizi o materijalu tijekom pranja, sušenja i držanja odjeće u ormaru, stoga smo se bacili u potragu za proizvodima uz koje će vaši odjevni komadi, čak i na policama, dobiti njegu kakvu zaslužuju, a sve potrebno pronašli smo u prodavaonicama dm-a i na dm online shopu:

Pranje rublja kvalitetnim i odgovarajućim deterdžentom od ključne je važnosti kako bi odjeća iz perilice izašla čista i mirisna, no podjednako je važno i njegovo pravilno doziranje. Ariel Kapsule za pranje Sensitive Allin1 Pods siguran su i vrlo praktičan izbor za one koji žele brzo, ali temeljito oprano rublje koje će ostavljati mekan dodir na koži. Moćne kapsule koje dolaze u Sensitive varijanti, nježno će štititi mekoću rublja, dok će prema prljavštini biti krajnje nemilosrdne. Omekšivači su više od mirisa, oni su zaštitnici odjeće, jer zaglađuju svako vlakno i čine rublje mekanim. Ako ste ljubitelj ljeta, svidjet će vam se Violeta Paradise omekšivač za rublje s mirisnim notama breskve i naranče koje uvjerljivo dočaravaju najtoplije vrijeme u godini.

Ne zaboravite, briga o odjeći podrazumijeva i brigu o mjestu na kojem se ona odlaže. Kako bi odjeća zadržala miris, važno je osigurati svježinu cijelog ormara. Praktično rješenje dolazi u malim mirisnim vrećicama i granulama, uz koje će vas, pri svakom otvaranju ormara, dočekati ugodan miris. Ako volite topli aromatični miris prirode, Shake cedar i vanilija mirisne granule na bazi eteričnih ulja, brzo će osvježiti vaše police, dok će Shake Sensation mirisne granule u ormar unijeti dašak profinjenosti i nježnosti. 

Ovo su samo neki od proizvoda i brendova čijom kupnjom, uz aktivaciju eKupona, u dm-u i na dm online shopu ostvarujete 30x više bodova na kartici dm active beauty, dok vas na dm.hr čeka ostatak bogate ponude eKupona koji vrijede do 30. studenog. Naravno, još bolja ušteda pri kupnji u dm online shopu, čeka vas ukoliko prethodno povežete „Moj dm“ račun s dm active beauty računom, jer za povezivanje do kraja godine dobivate 200 dodatnih bodova.

Preporučujemo vam da za još bolje uštede provjerite i što se sve krije na dm-ovoj Hit listi bodova za drugu polovicu studenog i da iskoristite priliku i pri kupnji dva ili više proizvoda ostvarite 30x više bodova na kartici dm active beauty.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr