Svečana premijera filma 'Happy endings'

U prepunoj dvorani kina Cineplexx Centar Kaptol u utorak 28. Listopada održana je premijera novog filma 'Happy endings' Darka Šuvaka.
Vidi originalni članak

Areta Ćurković, Daria Lorenci Flatz, Zlatan Zuhrić Zuhra, Anita Matić, Dejan Šorak, Veljko Bulajić, Zrinko Ogresta, Kristina Krepela i mnogi drugi došli u Centar Kaptol kako bi uveličali svečanu premijeru hrvatskog filma Darka Šuvaka – 'Happy Endings'.

Riječ je o filmu koji je svečano otvorio ovogodišnji filmski festival na Puli i s njega se vratio s dvije osvojene Zlatne Arene – za najbolju glavnu žensku ulogu (Ćurković) i najbolju sporednu žensku ulogu (Matić).

U prepunoj dvorani kina Cineplexx Centar Kaptol voditelj Mirko Fodor prije filma pozdravio je sve prisutne, a nakon projekcije glavna filmska ekipa predvođena glumcima Aretom Ćurković, Darijom Lorenci Flatz, Zlatanom Zuhrićem Zuhrom i Anitom Matić poklonila se publici koja im je gromoglasno pljeskala, očigledno zadovoljna viđenim filmskim uratkom.

Radnja filma „Happy Endings“ vrti se oko salona za masažu kojeg vode Ankica i njezina prijateljica Ljilja, ali kojem ne ide baš najbolje. Čak i kamatar Zi gubi strpljenje. Budući opcija happy endings kao dio usluge ne dolazi u obzir, pljačka banke djeluje kao praktično rješenje za sve financijske probleme...

Domaći film 'Happy Endings' u hrvatska kina stiže u četvrtak 30. listopada.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije s premijere...

Posjeti Miss7.24sata.hr