Suze svetog Lovre za 3 horoskopska znaka donose drugu priliku - ispravit će greške iz prošlosti

Unsplash / Joshua Hibbert
Vidi originalni članak
  • Horoskop sada jasno otkriva: tri horoskopska znaka mogu se veseliti 12. kolovozu jer će im kiša zvijezda padalica dati kozmičke moći
  • Godišnji 'pljusak' Perzeida djelovat će kao kozmički poziv na buđenje, dopuštajući ovim horoskopskim znakovima da preispitaju pogreške iz prošlosti i hrabro krenu novim putevima
  • Za ova 3 znaka uskoro stiže druga prilika, pogledaj jesi li i među njima

Jedinstveni astronomski fenomen, kiša zvijezda padalica, tzv. Perzeida, koja se održava svake godine u kolovozu, često ima pozitivan utjecaj na nas ljude. Dobre vijesti! Tri sretna horoskopska znaka uskoro bi mogla posebno profitirati od ovog događaja. Ali što su zapravo Perzeidi?

Kiša Perzeida, poznata kod nas i kao suze svetog Lovre, godišnja je meteorska kiša koja obično doseže vrhunac sredinom kolovoza. Ove meteorske kiše stvaraju čestice i krhotine koje dolaze s kometa Swift-Tuttle: dok Zemlja prolazi kroz tok prašine ovog kometa, te sićušne čestice ulaze u Zemljinu atmosferu i izgaraju, stvarajući vidljive pruge svjetlosti ili „zvijezde padalice".

Ime Perzeidi dolazi od činjenice da meteori izgledaju kao da dolaze iz zviježđa Perzej. Pljusak je svake godine najveći i najvidljiviji između 9. i 14. kolovoza.

Ova 3 horoskopska znaka pomazit će sreća zvijezda padalica

Lav 

Pošto će se kiša Perzeida dogoditi u vrijeme vladavine horoskopskog znaka lava, osobe rođene u ovom znaku mogu se veseliti snažnom naletu pozitivne energije. Zvijezde padalice poznate su po tome da pojačavaju, ali i ispunjavaju želje i snove. To će pomoći lavovima tako da će tada napokon moći završiti neke projekte iz prošlosti. Energija Perzeida također će im pokloniti novu priliku, kako na poslu, tako i u ljubavi. 

Horoskop Veliki horoskop za kolovoz: Ni retrogradni Merkur ne može nam pokvariti zabavu. Evo tko će najviše uživati

Strijelac 

Osobe rođene u znaku strijelca trenutačno se uglavnom osjećaju bez energije te nekako nemotivirano i prazno. Međutim, kiša meteora 12. kolovoza vratit će im snagu te ih ispuniti optimističnim duhom. Perzeidi će strijelcima pomoći da skupe hrabrost te ponovno pronađu vjeru u svoje privatne i poslovne ciljeve. 

Ovan 

Ovnovi se trenutačno, poput strijelaca, također osjećaju nekako tromo i besperspektivno. Međutim, to bi sve moglo brzo nestati s novom prilikom koja će se pojaviti s kišom Perzeida. Ovnovi će 12. kolovoza dobiti novi nalet pozitivne energije i vratit će im se vatreni temperament kako bi mogli nanovo započeti s projektima koje im stoje po strani već duže vrijeme. Osobito bi u vezi mogli donijeti odluku koja će prodrmati njihov svijet – nabolje! 

Horoskop Kakva je tko mladenka, prema horoskopskom znaku: opuštena, perfekcionist, tradicionalna…

Posjeti Miss7.24sata.hr