Sutra u Cinestaru sve ulaznice po 19 kuna - evo koje filmove se isplati pogledati

Screenshot
Vidi originalni članak
  • Možda kino nije prva pomisao za ljetni izlazak, ali ovakvoj ponudi teško je odoljeti
  • U Cinestar kinima sutra, 17. kolovoza, možeš pogledati bilo koji film za cijenu ulaznice 19 kuna
  • Izabrali smo tri filma iz repertoara koja imaju odlične kritike i koja jedva čekamo pogledati

Iako ljeti manje odlazimo u zatvorene kino dvorane, ovakva prilika se ne propušta! Za sve kinoljupce Cinestar ima dobre vijesti - 17. kolovoza možeš pogledati bilo koji film za cijenu ulaznice od 19 kuna. Ovo je zapravo idealna prilika za bijeg od gradskih vrućina, a kada smo bacili oko na repertoar, shvatili smo da će biti teško izabrati što gledati. Evo naših filmskih favorita koji se trenutno prikazuju u Cinestaru.

Nikako (Nope)

Dobitnik Oskara, redatelj Jordan Peele, 2017. godine je redefinirao horor žanr sa sada već kultnim filmom Bježi!, a ovog ljeta nas, izgleda, ponovno želi prestrašiti sa svojim najnovijim režijski pothvatom Nikako (Nope).

Priča filma je bazirana na istinitim događajima i prati mještane usamljene doline u Kaliforniji koji svjedoče jezivim događajima. Trailer prikazuje trenere koji rade s konjima, kad neobjašnjiva i vanzemaljska sila prestraši konje, ali i trenere. Zbunjeni, pokušaju shvatiti što se događa te, iako je riječ o hororu, publici donesu i duhovite trenutke.

Ovaj epski horor ponovno spaja Peelea s još jednim dobitnikom Oskara, Danielom Kaluuyaom, koji je poznat po svojim ulogama u filmovima Bježi! (2017.) i Juda i crni mesija (2021.).

Ljeto kada sam naučila letjeti 

’Ljeto kada sam naučila letjeti“ je nježna priča o odrastanju i pomirenju redatelja Radivoja Antića. Smješten na našoj obali, točnije na otoku Hvaru, film prati dvanaestogodišnju Sofiju (Klara Hrvanović) koja mašta o kampiranju s društvom i svom prvom poljupcu. Ipak, mlada Sofija nema izbora i mora ljetovanje provesti sa svojom, pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović), i luckastom bakinom sestrom Luce (Snježana Sinovčić) u staroj kući na otoku

Bez svoje ekipe i bez interneta, 12-godišnjakinji je život, naravno, „pa-ka-o“, ali monotoniju razbija neobično ponašanje bake Marije. Sofija je uvjerena da je u pitanju neka tajna bakina romansa, ali velika istraga bakinog ljubavnog života zapravo Sofiju dovede do dugo čuvane obiteljske tajne. S novim prijateljstvima, simpatijama i prvim poljupcem, Sofija dobiva svoje ljetovanje iz snova, čak i bolje od onog o kojem je sanjala. 

Sam pogled na trailer budi u nama nostalgiju i sjećanja na djetinjstvo, posebice nas djece koju su roditelji na ljetovanje slali kod bake i djeda.

Brzina metka (Bullet Train)

Mnogi će se složiti - svaki film s Brad Pittom dobar je film (čak i kada je loš). A od ovoga očekujemo puno. "Zabavno, duhovito, otkačeno i osvježavajuće" - ovako su ukratko gledatelji opisali film “Brzina metka” (Bullet Train) koji je broj 1 u svjetskim i domaćim kinima i koji je zaradio preko 60 milijuna dolara globalno u vikendu otvaranja.

U filmu Brzina metka Brad Pitt glumi Bubamaru (Ladybug), nesretnog ubojicu koji je odlučio obavljati svoj posao na mirniji način nakon što su neke misije pošle po zlu. Ipak, sudbina može imati drugačije planove jer Bubamaru nova misija dovodi u sukob sa smrtonosnim ubojicama iz cijelog svijeta – svi s povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima u najbržem vlaku na svijetu… i stoga mora pronaći način kako pobjeći. Od redatelja filma Deadpool 2, Davida Leitcha, kraj puta tek je početak divlje, nezaustavljive i uzbudljive vožnje kroz moderni Japan.

Dobra vijest je da se i dodaci za 3D, LOVE BOX, VIP sjedala, EXTREME, BOUTIQUE uslugu I Royal bed  ne naplaćuju. Akcija jedino ne vrijedi za GOLD CLASS kino, a dodatak za 4DX nadoplaćuje se 25 kuna na osnovnu cijenu ulaznice, dok se KIDS dodatak nadoplaćuje 12 kuna. Ulaznice se mogu kupiti i online po akcijskoj cijeni za sve projekcije 17. kolovoza.

Posjeti Miss7.24sata.hr