Sutra je kineska Nova godina - što će godina Svinje donijeti tvom znaku?

Profimedia/Instagram
Vidi originalni članak
  • Godina Svinje povezuje se s napredovanjem, srećom i mogućnostima za uspjeh
  • Tigru se smješkaju proslave, pa čak i vlastito vjenčanje
  • Zmija bi se mogla opeći u ljubavi, a Zeca čeka poslovni napredak

 

Kineska Nova godina počinje krajem siječnja ili početkom veljače, ovisi od godine do godine, a tako se računa i u kojem si znaku rođena

Sutra, 5. veljače, prema kineskom kalendaru počinje nova godina, 4716. po redu. Njome će vladati horoskopski znak svinje, a ove godine tim znakom upravlja element Zemlja. Kao simbol, zemljana Svinja najčešće se povezuje s napredovanjem, srećom i dobrim mogućnostima za uspjeh. Svinja je dvanaesti, odnosno posljednji znak kineskog zodijaka, a tijekom svoje vladavine daje nam mogućnost dobrih i pametnih ulaganja, općenito poboljšanje financijskog stanja te velike šanse za uspjeh u poslovnom životu. 

Pogledaj što astrolozi predviđaju svim znakovima kineskog horoskopa u 2019. godini. 

Štakor: Pripazi koliko trošiš pa možda i uštediš nešto

Godine Štakora su: 1912., 1924., 1936., 1948., 1960., 1972., 1984., 1996., 2008., 2020., 2032.

Tijekom 2019. za osobe rođene u znaku Štakora će se otvoriti brojne nove mogućnosti. Štakor će imati više odgovornosti dok napreduje. Novi kontakti pokazat će se vrijednima i korisnima za njegovu budućnost, ali morat će više raditi i biti pomalo oprezan u svojim aktivnostima. Štakor zna preživjeti i postat će iskusniji jer će naučiti biti strpljiv. 
Moraš biti oprezna s prekomjernim trošenjem. Prati svoje izdatke. Ne preuzimaj dodatne obveze. Ako pažljivo upravljaš svojim financijama, možda ćeš čak moći i malo uštedjeti.
Štakor se čak može odlučiti za povratak školovanju kako bi unaprijedio svoje vještine te karijeru. Njegov privatni život će zasjati, a on će biti ugodniji svima koji su mu dragi. Godina Svinje možda mu neće biti najlakša za Štakora, ali ono što će naučiti, pokazat će se vrlo vrijednim za njegovu budućnost.

Bivol: društveni život cvjeta, a romantika ti je stalno u mislima

Godine Bivola su: 1913., 1925., 1937., 1949., 1961., 1973., 1985., 1997., 2009., 2021.

Bivolu će neka razdoblja godine ići osobito dobro, dok će mu u drugima biti teško. Također će steći puno znanja iz iskustava tijekom godine. Bivol će se morati prilagoditi promjenama koje se događaju. Morat će biti strpljiv, ali ne i previše nefleksibilan. Njegove radne situacije će imati neke zanimljive obrate. Možda se čak odluči prebaciti na drugi posao. S pravim stavom, bivol će imati potencijala za uspjeh. Ova godina će biti godina kad će se financijski oporaviti, paziti na svoju težinu te se puno odmarati. Jedi uravnoteženu i zdraviju prehranu. Nađi vremena da se opustiš i dopusti svojoj kreativnosti da se razmaše (u glazbi, umjetnosti i fotografiji).
Ovo je godina u kojoj Bivol može pronaći ravnotežu između svojih aktivnosti i užitka. Kao i obično, jako će se zanimati za svoj dom. Bit će više društveno aktivan, a romantika će mu stalno biti u mislima.

HOROSKOP Kineski horoskop: ovim ljudima će 2019. biti godina sreće

Tigar: Smješkaju ti se putovanja, proslave, čak i vlastito vjenčanje

Godine tigra su: 1914., 1926., 1938., 1950., 1962., 1974., 1986., 1998., 2010., 2022.

Ovo će biti značajna godina za Tigra. Bit će nagrađen za prijašnji trud. Ovo je vrlo pozitivna godina za napredak. Tigar bi trebao uzeti u obzir svoj sadašnji položaj i koncentrirati se na mogućnosti se otvaraju. Kontakti koje je tigar napravio u prošlosti dobro će mu poslužiti, a sve to će poboljšati njegovu financijsku situaciju.
Tigrovi bi se trebali što više udaljiti od svakodnevne rutine. Promjena okoline će se pokazati osobito ugodnom. Ove godine postoji veliki potencijal u putovanjima jer se prilike pojavljuju kroz upoznavanje drugih dok si na putu. Također bi trebala vježbati što je više moguće. Privatni i društveni život donijet će mnogo zadovoljstva u nadolazećoj godini. Ova će se godina pokazati kao nezaboravna za proslave kao što su vjenčanja. Obećavajuće je vrijeme za romantiku, a postojeće prijateljstvo, pa čak i novo, postat će smislenije. Mnogi Tigrovi će se angažirati ili oženiti tijekom iduće godine. Ovo je uistinu nov i svjež početak, idealna godina za sretan i novi život.

Zec: bit će to godina napretka, ali ostavi mjesta za opuštanje

Godine Zeca su: 1915, 1927., 1939., 1951., 1963., 1975., 1987., 1999., 2011., 2023.

Bit će ovo aktivna godina za Zeca i godina napretka, osobito u privatnom životu. Bit će jako tražen i stvarat će puno novih prijateljstava. Ljubavni život će cvasti. Zec će pronaći mogućnosti na svakim vratima. Kontakti iz prošlosti isplatit će se i velika je vjerojatnost da će puno putovati. Neka od putovanja bit će povezana s poslom i pokazat će se izvrsnim načinom da unaprijediš svoje poslovne izglede. Mogla bi se naći u nekim zanimljivim situacijama dok si daleko od kuće. Trebaš biti oprezna ako se pojavi nova mogućnost za ulaganje. Nemoj ulagati u nešto što nisi pažljivo istražila. U pravilu, Zečevi su oprezni u financijskim pitanjima.
Tvoja godina trebala bi biti divna godina na privatnom planu, uz veliku podršku obitelji i voljenih. Ova godina će se pokazati kao vrlo intenzivna, pa budi oprezna i ne preopterećuj se previše obavezama. Pokušaj naći vremena za hobije i kreativne aktivnosti – to će te opuštati. Ova će godina biti ugodna za zečeve. 

Zmaj: Ako si solo, veza je iza ugla

Godine Zmaja su: 1916., 1928., 1940., 1952., 1964., 1976., 1988., 2000., 2012., 2024.

Ovo će biti pozitivna godina za Zmaja u kojoj ćeš moći ostvariti svoje ideje. Često će se pojavljivati prilike vezane uz posao. Ovo je također izvrsna godina za financijska pitanja – puno će Zmajeva imati pozamašan dodatni prihod. Bit će prilika da se nametneš svojim iskustvom u pitanjima vezanim za posao. 2019. godina će biti poprilično naporna, stoga bi se trebala pobrinuti da ipak ostaviš vremena za svoje osobne aktivnosti. Zmaja uvijek podupire voljena osoba i treba slušati savjete onih koji se brinu za njega. Neovisna si, ali ćeš ove godine imati koristi od savjeta najmilijih.
Društveni i ljubavni život povoljan je i možeš se veseliti brojnim aktivnostima. Ako si solo, veza je iza ugla. Trebaš slijediti svoje zamisli čak i ako to znači napraviti krucijalne promjene.

HOROSKOP 4 razloga zbog kojih trebaš imati vodenjake u svom životu

Zmija: Ljubav bi mogla donijeti sreću, ali i razočaranje

Godine Zmije su: 1917., 1929., 1941., 1953., 1965., 1977., 1989., 2001., 2013., 2025., 2037.

Puno je aktivnosti na vidiku,a Zmije uvijek vole imati sigurno „skrovište“ iz kojeg mogu mirno promatrati graditi čvrste temelje. Trebala bi biti oprezna prema svakoj ponudi koja dolazi. U 2019. godini definitivno trebaš izbjegavati rizike. Jako pazi da ne trošiš previše. Zmije također moraju paziti na privatni život jer bi se netko mogao poigrati s njihovim osjećajima. Romantika može donijeti sreću, ali i razočaranja. Ovo je godina u kojoj bi zmija trebala biti svjesna osjećaja onih kojima je stalo. Zmije koje se zaljube ove godine moraju biti polagane i pažljive - ako žele da odnos traje.
Zmije će se susresti s novim prijateljima i prisustvovati mnogim društvenim događanjima. Zmija bi trebala posvetiti značajnu pažnju svojoj dobrobiti, odmoriti se i pravilno jesti.  

Konj: Smješkaju se nova prijateljstva, koja će postati trajna 

Godine Konja su: 1918., 1930., 1942., 1954., 1966., 1978., 1990., 2002., 2014., 2026.

Ovo će biti ugodna godina za rođene u znaku Konja. Bit će ti ponuđena mogućnost da preuzmeš dodatne odgovornosti i napreduješ - vrijeme je da preuzmeš inicijativu i pripremiš se na dodatni napor. Neki će imati manje poteškoće, ali mnogi će uhvatiti priliku da naprave promjenu u karijeri. Osobe rođene u znaku Konja imat će dodatni izvor prihoda. Pošto voliš potrošiti sve što zaradiš, budi oprezna - jako pazi kako trošiš svoj novac.
Ovo je dobra godina za privatni život - uživat ćeš u brojnim obiteljskim aktivnostima, uključujući neočekivane izlete i kratka putovanja. Također ćeš uživati u mnogim društvenim aktivnostima, a nova prijateljstva će se pokazati trajnima. Ova će se godina pokazati kao uspješna godina za osobe rođene u znaku konja. 

Koza: Uživat ćeš u novootkrivenoj ljubavnoj sreći

Godine Koze su: 1919., 1931., 1943., 1955., 1967., 1979., 1991., 2003., 2015., 2027.

Godina Svinje će se pokazati ugodnom za osobe rođene u znaku Koze, ali i izazovnija od posljednjih nekoliko godina. Privatni život će se „primiriti“, a poslovni svijet poprimit će više sjaja. Drugim riječima, bit ćeš zadovoljna, a razočaranja iz prošlosti ostavit ćeš iza sebe. Pružit će ti se prilika da preuzmeš dodatne odgovornosti i lakše ćeš napredovati. Osobe rođene u znaku Koze imaju sposobnost da se dobro snalaze s drugima bez obzira na poziciju u kojoj se nalaze. Novi kontakti sigurno će ti ojačati društveni status. Ove godine trebaš iskoristiti sve nove mogućnosti za unapređenje svojih vještina.
Ako si se osjećala osamljeno, sigurno ćeš imati priliku za nova prijateljstva – ali i ljubav. Veza započeta ove godine pokazat će se trajnom. Do kraja godine će mnoge osobe rođene u znaku koze uživati u novootkrivenoj sreći. 

Majmun: Poboljšanje na svim područjima života

Godine Majmuna su: 1932., 1944., 1956., 1968., 1980., 1992., 2004., 2016.

Godina Svinje donijet će mnoge blagodati za osobe rođene u znaku Majmuna. Poboljšat će ti se sva područja života, uključujući i sreću koja će ti razgaliti dušu. Ove godine moći ćeš se usredotočiti na svoja prošla postignuća i puno razmišljati o svojoj budućnosti.
Nastaju mogućnosti koje će ti pružiti priliku da napreduješ, osobito kad je riječ o poslu. 
Cijela godina bit će puna zanimljivih događanja u kojima možeš brzo i uspješno napredovati. Možeš se radovati i povećanju priljeva novca, pa ćeš se moći počastiti poboljšanjem načina života – na primjer, s novim namještajem za dom i novom garderobom. Odlučit ćeš napokon kako je došlo vrijeme da izađeš i istražuješ. Sve u svemu, ova će se godina pokazati kao jedna od boljih.

Pijetao: prva ćeš nositi sve modne trendove

Godine Pijetla su: 1933., 1945., 1957., 1969., 1981., 1993., 2005., 2017. i 2029.

Za rođene u znaku Pijetla ovo će biti godina puna uspona i padova. Bit će to dobra za financije, prosperirat ćeš od svojih kreativnih sposobnosti – ako ćeš ih pravilno koristiti, mogle bi ti donijeti neke zanimljive rezultate. Pijetlovi vole pažnju i ponosno se ponose time što nose. Prva ćeš nositi nove modne trendove i sve što se novo pojavi ove godine i uživat ćeš u tome. 
Osobe rođene u znaku Pijetla s vremena na vrijeme zanemaruje svoje blagostanje - jer su toliko zaokupljeni drugim stvarima pa zaborave na sebe. Ova godina nije iznimka. Trebala bi se malo više brinuti o svom zdravlju i gledati što jedeš.
Kao i obično, bit ćeš u središtu pozornosti i širit ćeš svoj društveni krug. Premda će godina Svinje biti zahtjevna za osobe rođene u znaku pijetla, imat ćeš koristi od svih izazovnih iskustava i postići ćeš neke zadovoljavajuće rezultate.

Pas: Trebaš samo ugrabiti šansu koja ti se pruža

Godine Psa su: 1934., 1946., 1958., 1970., 1982., 1994., 2006., 2018.

Povoljna godina za osobe rođene u znaku Psa. Pronaći ćeš vremena za veliki napredak - kako u svom privatnom životu, tako i u profesionalnom svijetu. Sve što moraš učiniti jest zgrabiti priliku kad ti se ukaže.
U pravilu si oprezna, ali ti godina u znaku Svinje daje veliku hrabrost i poticaj da kreneš naprijed i zgrabiš šansu za napredovanje. Osobe rođene u znaku Psa su voljene od sviju, ali ove godine njegovi nadređeni će učiniti sve što traže.Ova će godina biti jako sretna kad je riječ o privatnom životu – bit će puno društvenih događanja i sklopit ćeš brojna nova prijateljstva. Također postoji velika šansa za romantičnu vezu. 
Imat ćeš priliku dokazati svoje vještine i talente te impresionirati druge. Ovo je godina kad ćeš biti zadovoljna rezultatima. 

Svinja: Šanse za ozbiljnu vezu rastu s krajem godine

Godine Svinje su: 1935., 1947., 1959., 1971., 1983., 1995., 2007., 2019.

Kinezi smatraju da godina Svinje nije baš dobra za obe rođene u tom znaku, ali  puno toga ovisi i o tome u kojem si elementu rođena. Zapravo, osobe rođene u znaku Svinje mogu očekivati neke uspjehe, neke će biti promovirane, dok će druge preuzeti nove uloge. Svinje su vrijedni radnici i znaju iskoristiti svaku priliku i obično povećavaju ušteđevinu tijekom „svoje“ godine.  
Financijska pitanja su pozitivna, a vjerojatnost za ozbiljnu vezu veća će biti drugoj polovici godine.  
Ova je godina osobito povoljna za privatni život - trebala bi dijeliti s voljenima aktivnosti kao što su hobiji ili projekti. Naime, osobe rođene u znaku Svinje sklone su to raditi same. Svinjama će ove godine trebati puno vježbanja kako bi bile zdrave – čim iziđu malo iz forme, gube energiju. Sve u svemu, napredovat ćeš i uživati u godini.

Posjeti Miss7.24sata.hr