Supertalent počeo burno: bujna violinistica Bianca i njezin suprug izvrijeđali žiri

NovaTV
Vidi originalni članak
  • Jučer je započela nova sezona showa Supertalent Nove TV - već u prvoj emisiji bilo je burno
  • Javnosti već donekle poznata violinistica Bianca Kolompar i njezin suprug Roman Brnad već su se prije nastupa zakačili s Martinom Tomčić
  • A bolje nije bilo ni nakon što su dobili sva četiri "X"-a - napali su i vrijeđali žiri. Imamo i snimku...

Nakon duže stanke na male ekrane vratio se Supertalent, mnogima dragi show i bez sumnje zabavan - vidjeti se u njemu doista može svakakvih talenata i svakakvih kandidata. U jučerašnjoj, prvoj emisiji nove sezone tako je bilo zanimljivih pojava, no najvatreniji nastup imao je bračno-glazbeni par, vilolinistica Bianca Kolompar i njezin suprug Roman Brnad.

Ovaj glazbeni dvojac nije sasvim nepoznat, njihov talent već su mogli otkriti stanovnici i posjetitelji Zagreba na čijim ulicama ona svira violinu, a on pjeva, a više su puta bili i u medijima ističući kako ih je povezala prvenstveno ljubav prema Bogu. "Mi smo jedno, u braku smo", rekao je prije nastupa Roman koji se, osim glazbom, bavi i nogometom. Za sebe kaže da je magistar cestovne glazbe. Svoju suprugu Biancu nagovorio je da mu bude pratnja s violinom na Supertalentu, objasnili su.

"Frka" sa žirijem počela je prije glazbene točke koju su planirali izvesti. Romanu je Martina Tomčić stisnula "X" i prije nego što je uopće zapjevao. Nije joj se svidjelo što je, nakon što ga je dva puta pitala zašto je došao u Supertalent, rekao da je došao raditi. Već su tu nastale prve tenzije. Druga članica žirija, Maja Šuput  ih je, da smiri situaciju, ljubazno zamolila da krenu s nastupom. 

Roman je pjevao pjesmu Franka Sinatre 'My way' dok ga je Bianca pratila na violini. Iako je Bianca (koja je violinu doktorirala u Beču) prethodno izjavila da njezin suprug "ima veliki potencijal i da bi se trebao školovati", za vrijeme izvođenja skladbe dobili su još tri "X"-a od ostatka žirija. No to supružnike nije omelo, nastavili su svirati i pjevati kao da se ništa nije dogodilo. Maja je pokušala s "Dobro je, Romane, dobro je" zaustaviti pjesmu, ali Roman je baš pustio glas...

Njihov je nastup morala u konačnici zaustaviti produkcija, s objašnjenjem da je je nastup prema pravilima gotov pa zbog toga je na kraju izbio sukob.

Roman je prvo napravio nepristojnu gestu rukom, Maja je rekla da je ovo pristojna emisija, da se natjecatelji ne ponašaju tako i da oni očito nisu spremni poslušati riječi žirija. Bianca je ipak tražila objašnjenje zašto ispadaju? Maju Šuput, koja je Romanu rekla da ne pjeva dovoljno dobro da bi prošao dalje, od njega je dobila "a vi pjevate bolje?"  u istom tonu nastavila je i supruga Bianca dodavši "vi niste kompeteni da kažete da on ne zna pjevati" te zaprijetila da će to završiti u svim novinama.

Tako je i bilo... Nažalost, par je time privukao više pozornosti nego glazbenom točkom. A evo i snimke Biancinog i Romanovog nastupa pa neka svatko sam procijeni je li žiri bio prestrog. 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr