Stvoreno je pivo koje se pije ispod tuša!

miss7
Pivoljupci, vaše fantazije sada su pretočene u realnost; napokon možete popiti to pivce ispod tuša i to s jako dobrim opravdanjem
Vidi originalni članak

Jedno pivo nakon napornog radnog dana dođe kao pravi lijek za dušu. Još ako se to može dogoditi kad se osvježavate i izvana, mlakim tušem dok se vani celzijevci rastu... Možda zato što spaja dvije vrlo drage ljudske aktivnosti: opuštajući tuš i alkohol. Valjda ima nešto u kontrastu vruće vode i hladne pive... Bilo kako bilo, bocu nije najzgodnije unositi pod tuš. Najčešće je nezgrapno velika pa ne stane na policu sa šamponima, a ako ja pak ispod nas riskiramo da je napunimo pjenom. Može se zagrijati u sekundi i onda se gubi ideja toplog tuša/hladne pive, a da ne kažemo što će biti ako padne i razbije se.

Ali pazi sad. Genijalci iz Švedske su stali tome na kraj - stvorena je piva koja se pije izričito pod tušem! Naime, švedski brend PangPang izmislio je pivu koja dolazi u maloj bočici, specifično dizajniranoj da stane na policu sa šamponima ili na prosječne držače za sapune. Misliš si, manja je pa imam manje cuge, što je doduše istina, ali ova mala pivica je prava bomba - ima čak 10% alkohola! Prednost male bočice je i u tome što se pretpostavlja da ćeš je nešto brže popiti pa je manja mogućnost zagrijavanja. 

Ako se pitaš tko to kupuje, moramo te obavijestiti da je prva serija ove hedonističke pivice ekspresno rasprodana. Tzv. Shower Beer je pravi hit!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr