Pogledaj za kojim su opuštajućim treningom poludjeli slavni!

arhiva
Neki će nakon napornog dana opustiti tijelo tjelovježbom i popularnom jogom, neki bi radije stres utopili u hladnoj pivici. Može li oboje? Zanimljivu kombinaciju su isprobali popupularna voditeljica Marijana Batinić i mladi pjevač Bojan Jambrošić te se "zakačili" za ovu vrstu relaksacije
Vidi originalni članak

Ne mislimo na to kako se u svom dnevnom boravku protežeš u pozi ratnika dok ti je kosa natopljena pivom prema bakinom savjetu koja se kune u taj recept jer sa svojih 70 godina nema nijednu sijedu. Joga se smatra divnom, relaksirajućom, nekonvencionalnom, duhovnom tehnikom. Za žene. Jer muškarcima je najčešća isprika „Nisam dovoljno fleksibilan za yogu“. Hmm, možda smo u krivu, ali nije li poanta raditi na onome gdje si slab? Otkloniti svoje blokade i na neki način pobijediti sam sebe? Možda se tek onda poslože sve kockice...

via GIPHY

Djelotvornost joge je već poznata i vjerujemo da više nitko neće intervenirati u strahu da si u sekti ako napraviš par Pozdrava Suncu“, ipak istraživanja pokazuju da pivo također može poboljšati funkciju mozga, jačati kosti, pa čak i pomoći u oporavku od intenzivnog vježbanja. Ne čudi zato da je beer joga koja je stigla i u naše krajeve naišla na pozitivan odaziv. Beer joga je jedinstveno iskustvo uživanja u pivu i vježbanju joge. Budući da joga uči balansu, odmah možemo zaključiti kako ovu disciplinu nećemo zloporabiti i uključiti gajbu jakog piva od koje ćemo završiti nepokretni u nekoj ležećoj „asani“. Pivo ovdje može poslužiti kao medij za dodatno opuštanje.

via GIPHY

Panonska, novi proizvodni asortiman proizvođača Pan piva, donosi najpopularnije svjetske stilove piva nudeći suvremeniji, urbaniji i nešto provokativniji pristup uživanju u pivu. Ako pivo s jogom nije provokativno, ne znamo što jest. Panonska obuhvaća tri najpopularnija svjetska pivska stila: Wheat, A.P.A. i Dark Lager, a namijenjena je mlađim potrošačima i pivoljupcima te onima koji su otvoreni prema novim pivskim stilovima. 

Wheat je pšenično pivo stabilne pjene i blago zamućene zlatne boje, nježnog kremastog okusa, uz dašak agruma. A.P.A. (American pale ale) je ale pivo raskošne jantarne boje te bogate i stabilne pjene čiji okus karakteriziraju bogate hmeljne, cvjetne i voćne note, dok je Dark Lager tamni lager, smeđe boje kestena i bogate pjene te punog karamelastog okusa. 

Možda bismo s ovim pivama trebali odabrati neke poze koje uključuju obje noge na zemlji, ali nema sumnje da bi nam se muškarci mogli pridružiti u ovoj disciplini jer osim što su okruženi fleksibilnim djevojkama, uključeno je i njihovo omiljeno piće.

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr