Što se dogodi kad se pas zaljubi u susjedovu mačku…

Thinkstock / Spencer Davies
Ova je priča izazvala puno emocija kod korisnika društvenih mreža. Vlasnica psa promatrala je kao njen četveronožni ljubimac danima sjedi ispred prozora i promatra susjedovu mačku…
Vidi originalni članak

Ovu je priču podijelila vlasnica psa koji je šest mjeseci svaki dan sjedio ispred prozora i stalno nešto tražio pogledom. Naime, činilo se da promatra susjedovu mačku koja je spavala na prozorskoj klupici u toplom stanu. 

Međutim, odjednom se ponašanje psa promijenilo: nije više htio jesti, djelovao je bezvoljno, umorno i nezainteresirano – i prestao je gledati kroz prozor. 

Ljubimci Živcira li i tebe kad ljudi tretiraju psa kao da je dijete?

Bio je  dovoljan jedan pogled vlasnice kroz prozor kako bi otkrila o čemu je riječ. Naime, očito je susjed razmještao stvari po stanu, pa je na famozni prozor stavio tegle s biljkama, maca više nije spavala na tom mjestu i pas je više nije mogao gledati. 

Kako vlasnica više nije mogla gledati patnje svog shrvanog ljubimca, odlučila je susjedu na prozoru ostaviti poruku – poruku koja će svakome donijeti smiješak na lice: 

„Dragi susjede, 

možda će ti se činiti smiješnim, ali mislim kako se moj pas (koji živi sa mnom pored vas) ludo zaljubio u vašu mačku… i to traje već šest mjeseci! Triput dnevno stavlja svoje šape na našu ogradu kako bi je vidio na vašoj prozorskoj klupici. Sada, pošto ste tamo stavili posude s biljkama, je neutješan… i stalno u potrazi za vašom mačkom. Možda biste mogli staviti tegle na drugi prozor?!

Od vaš susjede i njenog psa!“ 

LJUBAVNA PRIČA Pas ju je mjesecima čekao na aerodromu dok se nije vratila

A što je napravio susjed? Odmah je premjestio tegle i također ostavio poruku na prozoru. U poruci je pisao: „ZA PRAVU LJUBAV“ 

Od tada pas može nesmetano promatrati svoju ljubljenu mačku. Happy end! 

ŽALOSNO Ovo još želim napraviti sa svojim psom prije no što umre

Posjeti Miss7.24sata.hr